Scudo Sports

cant

bedo

Forum Bağımlısı
Tepki
322
ben yeni bir bisiklet topliyacağım ve cantlar konusunda sorun yaşıyorum özellikle çemberlerle ilgili bildiğiniz tanışmış marka mavic,rigida gibi yanlız tubless olmayan cant çemberi arıyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Scudo
Bedo ne tarz bir bisiklet toplayacaksın?
Mavic'in 3xx ve 7xx serisi çemberleri bulunuyor Türkiye'de. Yine Rigida'lar bulunabilirlik açısından yaygın (Zac 19, Grizzly vs). Alex'in de sağlam çemberleri var...

Sanıyorum biraz Street ve Freestyle yapacak bu arkadaşlar...;)

• Beğen
Tepkiler: bedo
kron xc 4000 kadro deore lx ve xt parçalar rock shox psylo xt göbek ler
15 sıze lik bir bisiklet toplamayı düşünüyorum zac 19dan daha iyi bir cant çemberim var ., rigida nın safety lıne 2000 cant ları var alex cant için almayın diyiyorlar taıwan malı diye fransız rigida alın diyiyorlar bu doğrumu
bütün bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Ağır koşullarda kullanacaksan mavic xm 719 jant alabilirsin oldukça sağlam jant fakat xm 317 vb.den ağırdır.

• Beğen
Tepkiler: bedo
Mavic'de Fransız malı ancak Romanya'da üretiliyor kimi ürünleri... Bende üretildikleri memleketlere bu kadar takılmayın. Önemli olan firmanın kalitesi...

ZAC 2000 hiç kullanamdım, ancak çok yakın kardeşi olan Taurus 2000'leri kullandım. Gayet sağlam ve iyi çemberler.

hazır sormuşken bende alivio göbekler var deore göbeklerle değiştirsem sağlamlık açısından fark eder mi yoksa lx le mi değiştireyim sağlam olması için ??

deore gobekler agırdır ancak saglamdırlar ve eger deore gobek alıcaksanız disk uyumlu alın(centerlock yada 6 vida size kalmıs) ben kullandım ki 2 inci bisikletimde kullanıcam oldukca iyiler..

@ErkaL

bende alivio center lock göbekler var ağırlık benim için okadar onemli değil sağlam olacak diyorsan deore alıcam

Geri