Scudo Sports

Canondale F6 M Size Kadro

discocox

Daimi Üye
Tepki
110
Toplamak nasip olmadı paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum harika ve hatasız bir kadro beraberinde resimlerde görünen FSA furç yatağı ve seleborusu , sele kelepçeside verilecektir, kadro oversize(1.18'') maşalara uyumludur. Kadro M Size dır , ağırlığı çıplak halde 1700gr. olup hiçbir yerinde vuruk ezik yoktur sadece çok ufak bir yada iki çizik bulunmaktadır(sıçrayan taşlardan) İzmir içi Elden teslim olup izmir dışı Ptt kargo olmak şartı ile kargo ücretini üstlenebilirim. Fiyat 700 TL
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
inc yada cm olarak ne oluyo yani kardeş

Yardımcı olacağını umduğum bazı resimleri sunmak istiyorum.

Kadro 2008 model ve temsili resmi aşağıdaki gibidir.

(link)

F serisi kadroların ölçüleri ikinci satırdaki gibi oluyor.

Ek bilgi ; cm olarak verilen ölçüleri 2,54'e böldüğünüzde inch olarak ölçüyü verir.

(link)

tablo için teşekkürler Berke, arkadaşlar tabloda seat tube ölçüsü 41,3 ama bu bisikletin açıları biraz farklıdır, top tube horizontal ölçüsüne bakarsanız başka markalarda 44 yada 46 size ölçüdeki bisikletin ölçüleri kadar uzundur. son olarak 1.75 ile 1.85cm boylar için uygundur.

takas düşünürmüsün bende deore aynakol,ön aktarıcı ve rock shox dart 2 var elimden çıkarıcam hepsi sadece 150 km kullanıldı aynakolda birz çizik var sadece

pardon eksik yazmışım bide jant seti var zzyzx göbekler,jantlar continental race king lastikler ama herhalde yinede az gelio diilmi

@csumerkent

teşekkürler ama saydığınız ürünlerle ilgili takas düşünmüyorum

fiyat 700 TL ama küçük bir pazarlık olabilir. ilan günceldir

Geri