Scudo Sports

canondale caad 8 105 compact ( kaçırmayın)

Scudo
arkadaşlar 1 haftaya kadar ürün rezervedir...ilgili arkadaşlar için fiyat 2300 tl dir.

2300 ilan güncel arkadaşlar...bisikletim sıfır halde bekliyor,pırıl pırıl yokmu böyle bir bisiklete sahip olmak isteyen?şuanda fiyatı 3150 tl sanırım ve tek farkı lastikleri asvalt gördü okadar şuan binilmiyor görünce bana hak vereceksiniz...hadi bakalım ilan güncel.

bu arada mtb ile takaslıdır lütfen takas teklifinde bulunmak isteyen arkadaşlar bisikletimin değerinde olan mtb için bana öneride bulunsunlar lütfen çok saçma tekliflerle birbirimizi üzmeyelim bende mahçup oluyorum çünkü...saygılar...

@fatih çifçi

Bir önceki sayfadaki gibi cellalenip 2000 TL güncel yazsanız hemen gaza gelip alacağım. Yol bisikleti hevesim var şu aralar ben de MTB den sıkıldım, uzun yol bitmiyor MTB ile :(

arkadaşlar bisikletim sıfır duruyor inanın bu fiyata çok iyi alan arkadaşıma kargosunuda ödeyeceğim..değerinde mtb bisikletleri değerlendiriyorum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim...

bu arada yeni fotolarını yükleyeceğim akşama inşallah...

gerçekten alıcı olan arkadaşıma bisiklet başında özel bir indirim daha yapacağım ve çok memnun kalacaktır...

Geri