Scudo Sports

Cannondale yaramaz çocuk :) Bad Boy Alfine 8

Scudo
@serkan korkmaz

Çok teşekkürler, umarım herkesin istediğinin en iyisi olur, bunun yanına en ucuz en mantıklı hobi amaçlı mtb ne olur diyorum :)? Marka model ne olur salcano, sedona, drag, whistle, carraro farketmez...500 600 ü aşmayalım :) Bu ne perhiz diyeceksiniz ama sokakta korkmadan stres yaratmayacak, ne olursa olsun denilebilecek, kullanılabilecek bir makina almalıyım :)

offf... bisiklete bak be!!!!
hayırlı olsn bnce üzerinde parca modifiyesi yapma
çünkü böyle çok asil duruo

• Beğen
Tepkiler: AlpŞahinoğlu
renk, sadelik ancak bu kadar insanın gözünü alır. insanın baktıkça " ya bunu tasarlayanlar, kesenler, biçenler, boyayanlar nasıl insanlar ve bu nasıl bir bisiklettir" diyesi geliyor. gerçekten süper hatta ötesi. hayırlı günlerde kullanın, iyi pedallamalar.

• Beğen
Parçaların kalitesinden mükemmel işçiliğinden evladiyelik olduğu sırıtıyor resmen. Allah nazarlardan saklasın.

• Beğen
hayırlı olsun süper bişi gerçekten.ayrıca ipek mat boya da yakışıyor bisiklete :)

• Beğen
Herkese çok teşekkürler, ciddi anlamda bir tasarım olayı bu alet, kabul etmek lazım... Bu sırada ben bunu alınca , ikinci aleti alacağımı söylediğimde, çok ciddiye alan olmamıştı mtb olarak:), ama zaten bu aleti alınca fiyat performans olarak daha verimli bir alet olarak carraro 435 daytona aldım... geometriler aşağı yukarı aynı ama performans tamamen ayrı...alfine 8 in roket hızı ve devirleri deore ile kesinlikle örtüşmüyor...26 28 farkı ayrı tabi....commuter urban mtb kadrolu alettten böyle bir performans nasıl çıkmış anlamadım :) Tur yapılırmı diyorum kendi kendime ? :)

Geri