Scudo Sports

Cannondale Trail F5

Nedense bisiklette beyaz renge hastayım..çok keyifli ve hoş bir bisiklet nazarım değecek:)
Kazasız belasız bol pedallamalar..

• Beğen
Tepkiler: baran keskin
Scudo
Çok güzel bisiklet iyi günlerde kullanın. Gidon Boynu orjinalinde böyle kısa mı yoksa siz mi kısalttınız ve bununla bağlantılı br soru daha, eğer daha uzun bir boyunla kıyaslayacak tecrübeniz varsa- daha uzun boyunlu bir bisiklet kullandıysanız, performansa etkisi nasıl oluyor kısa boynun. Oturuş pozisyonunda konforu artırıyor mu vs, gözlemleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, saygılar

• Beğen
@AyberkZeybek

stickerlar orjinal değil, kendim hazırlayıp reklamcıda çıkarttırdım sadece :)

@Yusuf Z. Şipal

Yorumunuz için teşekkürler,gidon boyunu orjinalinde kısa,aslında kısa olması daha güzel gösteriyo ama oturuş pozisyonu olarak biraz dik durmanız gerekiyo o yüzden değiştirmeyi düşünüyordum biraz daha uzun olsa daha iyi olcaktı ama türkiye de bulamadım 1.5 şaft borusuna uygun boğaz yoktu daha sonra aynı ölçülerdeki başka bir bisiklet denedim gidon boğazı benimkinden uzundu kendi bisikletime alıştığımdanmıdır bilmem hiç rahat değildi bende ondan sonra vazgeçtim artık böyle kullanıcamm :)

@AyberkZeybek

Arkadaşlar eğer sizde yaptırmak isterseniz internetten yüksek pikselli yani büyük boyutlu resim veya yazı bulup reklamcılarda veya özalitçilerde çıkarttırabilirsiniz...

@baran keskin

Çook teşekkürler Baran walla çok iyi olmuş ya! Acayip orjinal duruyor! çok teşekkürler.. Eniştemin reklamcılık dükkanı war çok iyi oldu bu olay :D

• Beğen
Müthiş birşey bu, bir de adınızı yazmışsınız tam marka olmuş :) Güle güle iyi günlerde bolca pedallamalar diliyorum

• Beğen
Geri