Scudo Sports

cannondale taruine sl

Kardeş yazdıklarımı yanlış anlama sadece bilgi paylaşımı. Seni asla rencide etmek veya bilmiş taslamak değilim.
(link) (Jant seti süper.)

(link)
(Burada sendeki malzemelerin gr ları daha net gösteriliyor.)

Bende dt swiss 4,2 jant+ Dt swiss revo teller ve tel başları+Kcnc 44 gr lık ti klipslerle bendeki ağırlığı 1.540 gr diye hatırlıyorum. Göbeklerde XTr m/970 idi.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=50480 (Rotorlar.)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=50476 (2009 cross max Jant seti.)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=50868 (Kcnc Klips.)

ALLAH kaza bela vermesin. Kazasız sürüşlerin olsun. Sonunu heyecanla bekliyoruz.

Scudo
Slm valla ne diim artik bunu yapmak istemezdim ama gittim tarttim tune clipslerin agirligida titanyum carbon cifti 43 grm

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: sadana
Lastik konusunda secim yapamadim ama aklimdan schwalbe marathon plus 1.75 serisi geciyor sehir ici kullanacagim icin yinde onerisi olan varsa yazsin

• Beğen
Tepkiler: sadana
Parça seçimleriniz için gerçekten tebrikler :in: Ali Abi Industry Nine firmasının bu setinin tel tasarımından ötürü ağırlığına göre süper rijit olduğunu;öte yandan tellerin aluminyum ve göbeklerin de oldukça hafif olduğunu eklemek isterim. Aslında bu set 2 sene öncesinin,şu anda ZTR 355'lik çemberler ve aynı göbek-tel kombinasyonuyla 1320gr'lık versiyonu da mevcut. Aslında terazide fotoğraf çekilmiş ama zaten ağırlık doğruydu,ispata gerek yoktu bence :) Bir ara kafayı takmıştım bu sete :) Şimdiden hayırlı olsun bisikletiniz.

Kardeş biz tartışmıyoruz.Paylaşıyoıruz.Fikrine sonsuz saygım var.Bende bildiğim kadarını payşlaştım.Yanlış anlaşıldım ise herkesden "özür dilerim".Yanlış anlaşıldım sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Hayırlı olsun.Gerçekten her parçasıyla çok kaliteli,güzel ve özel bir bisiklet oluyor.Bitmiş halini merakla bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Fırat TARI
Merhaba,

İlk resmi görünce "Bu bisiklette bir eksiklik var." demiştim. :)

Kazasız ve keyifli sürüşler.

five

• Beğen
@çöl_kaplanı

dehşet bi makina olacak gibi. allah kaza bela vermesin. bol ve keyifli sürüşler dilerim. son halinide görmek isterim. saygılar... ;)

• Beğen
Bu jant setine kilo sınırlaması getiriyorlar mı? Bir bilginiz var mıdır? Ben 80 kilo olarak okudum ama doğruluğunu bilemiyorum..Parçalar süper olmuş..Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle..

@çöl_kaplanı

şehir içi ve düz yolda schwalbe kojak öneririm.:in:

Bisikletinizde çok güzel hayırlı olsun.:cool:

• Beğen
merhaba cannondale çok hoşuma gitti hayırlı olsun sana sormak istedigim bir soru sadece bu kadroyu nereden aldın?sakıncası yoksa...tekrar hayırlı olsun...

• Beğen
Slm.
Bence bir sakıncası yok kadroyu almanyadan aldım ebay yolu ile

@çöl_kaplanı

dostum hayırlı olsun öncelikle gümrükte takılma falan olmadımı kadronun fiyatı nedir acaba

@ahmet hamdi alsat

Slm aldigim parcalarin hicbirini kargo yolu gile getirtmedim herzaman oradan glen birileri ile getirtmeyi tercih ettim basinda biri olurssa asla bir problem cikmaz ha diyorsanki benim orda bir tanidigm var yada arkadaslariin cevresinden bir tanidigi var ama gelmiyorlar tr ye o kisiyle gorusursun ebaydan acik artirmaya girer cok uygn fiyata yani turkiyede asla alamayacagin kadar dusuk bir fiyata alirsin o kisinin adresine gider o da guvenli bir kargo sirketine gider sana gonderir..

Geri