Scudo Sports

Cannondale SuperSix Evo (Dura Ace 9000, Reynolds Assault, Ritchey)

@Onur Kuzik

Tesekkurler. Dun sabah sahilde cok fazla grup vardi. Hareket saatleri ve rotalar birbirine yakin oldugu icin Strava'da surusler birbirine girmis olabilir. :)

Simdi Strava Flyby'dan baktim da hatirladim. :) Tuzlada bakkalda durdugumuzda gelmistiniz ve donus yolunda denk gelmistik yine. :)

Scudo
can bey gercekten çok güzel bir bisiklet insanın baktıkca bakası geliyor.bu tür bisikletleri görünce kendi bisikletimden soğumamak elde değil.bende acıbadem tarafında oturuyorum inşallah denj gelirde birde canlı görmek kismet olur ... iyi pedallamalar..

@Can Teker

Evet, aslında ben saat 7:00'de çıkmak için kendimi programlamıştım, ama o gece VeloSlow'da sabah 6:30 Bostancı-Tuzla'yı planınızı görünce hadi gideyim dedim ama ancak 6:45 gibi Bostancı'da olabildim.
Belki yetişirim dedim ama olmadı :) Bakkalda da sizi bekletmek istemedim, biraz mola vermem gerekiyordu :)
Bir dahaki sefere artık :)

@egemen karaca

Bisikletinizden sogumayin yahu. Is bisiklette degil, binende bitiyor. :)

@Can Teker

Strava Flyby'ı daha önce duymamıştım, çok güzelmiş.

@Murat B.

Harikaymış hakikaten :)
Delicesine beğendim :)

Cok guzel, gule gule-keyifle kullanin.

@Murat B.

Süpermiş yahu! Bazen karşı yoldan selamlaştığımız bisikletçilerin kim olduklarını acayip merak ediyordum. Çok iyi oldu bu. Aktiviteleri gezmeye başlayayım :)

Can Teker teşekkürler :in:

Hayırlı olsun güle güle kullanasın kazasız belasız iyi performanslar dilerim...

Evet, Flyby süper bir şey. Premium'a özel olmaması ise ilginç. :)

Bugün 3 hafta önce geçirdiğim kazadan sonra ilk rampalı turuma katıldım. 2 hafta aradan sonra bu hafta içi 1-2 kere düzlükte binmiştim ama kazanın kalıntıları rampada ortaya çıkıyor. :) Bir süre daha düzlükte devam. Jantları da ilk kez rüzgarlı ortamda denemiş oldum. İnişlerde biraz savrulsa da rüzgardan etkilenmeleri beklediğimin çok altında. Zamanla alışılmayacak bir şey değil.

kimse sormamış ben sorayım kadro boyu ölçüsü kaç? boyun baya uzun sanırım. iyi günlerde kullanın.

Hocam bugün Riva turu yaptık
Diyorum bisiklet biyerden tanıdık geliyor :)

@Arda_7

Teşekkürler. Kadro boyu 58 cm. Boyum 1.87.

@Hüseyin Gündoğdu

Evet Hüseyin beraberdik. :) Biraz rahatsız olduğumdan keyifsizdim ama güzel tur oldu.

Hayırlı olsun bisikletiniz çok güzel olmuş kazasız belasız pedallamalar..

Seneye artık Tour de France'a katılırsınız :))

@Hasan Tunalı

Tesekkurler. Tour de France sadece bisikletle olsaydi... :)

Katılırsınız Can Bey bisikletlilere yasak yok yani araba gibi 2-3 saat önceden bisikletlilere yol kapanmıyor. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Eski konu ama şimdi gördüm. Hayırlı olsun...
Daha önceki bisikletlerinizle (varsa) kıyaslarsanız bu kadronun olumlu ve olumsuz yönden farkları için birkaç cümle yazmanız mümkün mü?
Ben de bir süre sonra Caad 10'dan böyle bir terfi yapabilirim belki...

baya uzun baktım, nazar değmesin :)

Geri