Scudo Sports

Cannondale SL1 vs. Merida MATTS TFS 800-D 2 Aydır Kafayı yiyeceğim Seçemiyorum

Cannondale SL1 Vs Merida TFS 800-D

• Cannondale

• Merida

• Toplam katılım
    10
  • Anket kapanışı .
Tepki
0
(link)

Merida: 2650 TL Türkiyede Stoklarda Mevcut

(link)

Cannondale : 2515 TL Türkiyede Stoklarda yok Teslim Süresi : EYLÜL

Arkadaşlar 2 Aydır Kafayı yiyeceğim Seçemiyorum. Birgün Cannondale alacağım diyorum diğer gün Merida...
Parçaları tek tek inceledim Hemen hemen Denk Bisikletler
Yardımcı olurmusunuz ?

Scudo
stokta olanı al işte ..Denk bisikletler hangisinin rengi hoşuna gittiyse onu al :)

Cannondale, Eylül'de gelene kadar binmeye fırsatınız olmayacak sanırım. ( Bkz: konu başlığı ) Merida iyi bisiklettir. :) Donanımlarıda yakın sayılır. ;)

şanslı olanlardanım 2012 sl1 im yeni geldi tfs-800 ile kıyaslamam bile çok hafif sağlam ve harika bir sürüş keyfi var sabrederseniz çok iyi bir seçim yapmış olursunuz sormak istediğiniz sorular varsa cevaplamaya hazırım

Şimdi teslim süresi beni Meridaya itiyor, Eğerki İkiside Stoklarda olsaydı yada kısa bir sürede gelse idi Kesinlikle Cannondale seçerdim ama Eylül Ayı Beni caydırıyor :(

renkler ve zevkler tartışılmaz ama kadro rengi tipi ve kaynak noktalarının başarısı bile fark yaratır rock shox recon maşa harika xt aktarıcılı 30 vites çok rahatlık sağlıyor düşünme derim bu kadar ısrarımın sebebi gerçekten güzel bisiklet olması keşke imkanın olsa yakından ikisini kıyaslasan farkı görürdün

bu kadar para verip gerçekten istediğin bisikleti beklememen çokk yazık ben 2 ay bekledim muradıma erdim:)

İşte Tam üstüne bastığın noktalar beni kalbimden vuruyor :) Kadro , Rock recon and XT :)

daha ne olsun bunlar biskletin ana parçaları renk uyumu o kadar başarılıki bir tek kötü yorum bile almadım tam bir yarışçı ruha sahip yani seni gaza vermek gibi olmasın ama istanbulda otursam al arkadaş bir saat gez gel derdim emin ol o zaman fikrin değişrdi profesyonel bir arkadaş biraz denedi ve çok beğendi görmeden karar verme derim

Eyw yücel aydınlattığın için sağol, gidip haftasonu kapora vereyimde kafamdan çıksın artık hangisini seçeceğim derdi. :) 2-3 ay beklemek beni zorlıyacak biraz ama herşeyde bir hayır vardır :)

senin adına çok sevindim pişman olmazsın emin ol cannondale markası bir kenara diğer markalar bir kenara bunu unutma :)

Arkadaşım bende senin aynı durumundaydım. Cannondale sl1 alıcaktım stoklarda yok dediler ve birdahaki sezonda anca gelir dedi. Ve bende gittim pazar akşama merida tfs 800 d aldım. Boy 1.70 18 inc kadro verdiler. Daha kullanmadım bisikleti. Gidip 16 inc olanını isteyeceğim bakalım satıcı nasıl yaklaşacak bu duruma.

Demin aradım delta bisikleti Nisan ayına kadar gelmez dediler hayret bişey ya Cannondale sl1 alma şansımız yokmu yani

Geri