Scudo Sports

Cannondale Six & KONA Jake the Snake

Scudo
Mustafa bey çok tatlı şeyler bunlar,birinin mtb olmasını beklerdim ama umarım bir gün olur ve onuda fotoğraflarsınız.Malatya Bisiklet Topluluğundan çok selamlar gönderiyoruz saygılarımızla...

• Beğen
Tepkiler: MDT
Diyecek kelime bulamıyorum gerçekten güle güle ve iyi günlerde pedallamanız dileğiyle. :)

• Beğen
Bismillah dedim dur 1 dakika arkadaş bu nedir voooah dedim kendime gelemedim kona yazınca downhill veya mtb tarzı birşey sandım ama oda yol olunca kendime gelemedim gözlerim kamaştı duraksadım derin nefes alarak bir yorum yazmak kesinlikle şart dedim ve yazdım...

• Beğen
İki bisiklet de harika ama Cannondale SIX'e bayıldım. Kazasız belasız kullanın inş.

• Beğen
Canondale hayalllerimin bisikleti bir gün alabilirim umarım... Kazasız belasız iyi gunlerde kullanın... keyifli sürüşler...

• Beğen
Mustafa, ben de cyclocross bisikleti yapmaya karar verdim..
Bir ara tecrubelerini paylasirsin

@Bora

Bora, ben daha 500km civarında kullanabildim. Havalar bozar artık. Yakında tamamen geçerim. Üzerinde 700x35 lastik var. İstanbul içindeki en berbat yolda bile konforlu bir şekilde ilerlemek mümkün. Bir kere belgrad yaptım. Karadeniz'e kadar orman içi patikalardan gittim. Canavar gibi gidiyor. Çok kırıcı parkur olmadığı sürece sorun yok.

Geri