Scudo Sports

Cannondale Scapel Team 2008

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Olası bir sert frenajda veya virajlarda ön maşanın bu dizaynı elbette mükemmellik için tasarlanmıştır ancak kullanan birisi olarak denge unsuru nasıl negatif bir yönünü gördünüz mü ? Çok hoş bir bisiklet keyifli günlerde kullanmanız dileğiyle.

Scudo
Because 2008 Replica Scalpel'in hayırlı ugurlu olsun güle güle kazasız belasız sürüşler,

Hasan Çağrı resimde konusu olan Scalpel fan grubumuzdaki İtalyan Andrea Eliflap'a ait bir bisiklet ve suandaki son ağırlığı 8.15 kg

http://img241.imageshack.us/img241/2851/11uj7.jpg
(link)
http://img229.imageshack.us/img229/9716/12qy6.1cb16ee8c7.jpg

Yada daha detaylı kendisine ait olan sitesinden http://eliflap.blog.aruba.it/ den bakabilirsiniz

Halil'cim bu arada arka süspansiyon değistigini sanmıyorum Replica Scalpel 2008'lerde DT Swiss Carbon 190 SSD standart gelmekte

sevgiler saygılar

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
güle güle kullan

@HaliliOzturk

Şaka yapıyorum ne kadar olduğunu bile unuttum.

Dedimya halil hangisi daha verimli çalışıryorsa onu kullandım, dt swiss esnediği zaman sanki kırılacakmış gibi bi his verdi bana bide kadrodan çıtırdı sesi geliyordu fox float takınca be ses ortadan kayboldu, cannondale ile arkadaşım araçılığıyla irtibata geçtim bana komple bisikleti gönder sana yenisi gönderelim dediler benimde işime gelmedi beklemek, sadece dt swiss (arıza ondaymış) shock gönderdim yerine 2 adet gönderdiler:D

@Killer V

Teşekkür ederim.
Bu bisiklet benim altımda bu hali ile olsa emin olun hergün bi yeri kırılır.:D
Bana bisiklet zor dayanıyor.
Sadece kırdığım prof. malzemelrden bi kaçı: sid wc corbon olan şaft borusunu kırdım, manitou r7 maşanın hava keçelerini patlattım, avid ultimate kolunu kırdım, crossmax sl jant setinin bi telini kırdım, 2 adet xtr arka artırıcı kırdım.
Aklımda olanlar bide olmayan ve biraz alt seviye olan parçalardan hiç bahsetmiyorum bile.:D :D :D

@Because

Valla tek bildiğim izzet bittiğinde olympic o kadar hafif olmayabilir ama tabi başka bir süpriz patlamassa...

Bu arada sırf olympic modelinin amortisöründeki modifikasyonun fiyatı bile 400€ civarı tutuyor :D

@Killer V

Eliflap cidden çok uğraşan bir adam onu mtbr nin forumundan tanıyorum... Ti yaprakları ilk aldığı zaman 7.9lu bir rakamı görmüştü bakim forumdan bulur koyarım bu arada son halinde ti yapraklar hala var daha dün öğlen koydu foruma :)... Bu işe ciddi para döküp ciddi araştırıyor... Bu arada yeni bir projesi var ama bilmiyorumpek sır vermiyor gibi :)

@memocy

Şapka çıkartılabilir belki ama daha iyileride var ülkemizde.

@Hasan Çağrı

Hadi ya, izzeti daha ne kadar zayıflatacan, bittiğinde ağırlığı ne olacak?
Çağrı valla kimseyle hafiflik konusunda yarışamam çünkü dilim çok yandı(Kırdığım hafif parçalrın haddi hesabı yok), o yüzden tövbe ettim.
Eliflap gerçekten ortaya çok muhteşem bi bisiklet çıkarmış yani tam yarışlık.

@Because

Ben söylemiyim süpriz olsun...

Hafif parça benim gibi lay lay lomcu adama uyar abi sana gelmez tabi :D

evet aynen öle ve satış süreside yarın bitiyor.

@Hasan Çağrı

Evet Hasan gercekten cok uğrasıyor devamlı parcalar takılıyor söküyor en son karbon bir tubular jant seti kurmustu şimdi ztr olympic'lere geçmiş

gerçekten çok güzzzzzeeellll.
güle güle kullanın

@Because

Hafiflik önemli değil demişsiniz ama yukardaki yazınızdan pek öyle bir anlam çıkaramadım :) Bisikletiniz gerçekten müthiş, scapel leri ilk gördüğümde heralde son noktam bu olacak demiştim ve halen hayranlıkla bakıyorum. Dur bakalım istediğim Titanyum kadroyu bulamazsam bir Olympic edition da ben getiririm belli mi olur :D

@levo_redkid

bu mesaja dikatli bakmadınız sanırım ortada böle bir bisiklet yok.olanı ebayda satlı almayı düşünürseniz. lokmandan bir açıklama gelir heralde.

@Killer V

ZTR seti eskidende vardı... Tubular set ile ZTR değiş tokuşlu kullanıyor...

Bu arada cevap için Lokman'ı bekliyoruz...

İlk andan beri ilgiyle izliyorum başlığı sergilenen bisikletler çok iyi ama git gide daha ilginç bir başlık haline geliyor:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri