Scudo Sports

Cannondale R600 Caad 5 105 Yol Bisikleti

Scudo
Evet Arkadaslar yenı resımler ve malzeme lıstesıyle guncelleme yapıyorum.

Frame R 600 (CAAD5)50 cm 6061 T6 Aluminium
Fork Cannondale Slice Si Ultra Carbon
Headset Ritchey
Handlebars Deda 310
Stem Cannondale
Brakeset Cannondale Thema
Saddle Selle San Marco
Seat Post Cannondale Fire 3-D Forged w/Micro adjust
Rims Gipiemme Tecno
Tires Michelin Lithion kullanılmamıs 0'dır.
Pedal Look
Crankset Cannondale SI
Cassette Shimano 105
Front Derailleur Shimano 105
Rear Derailleur Shimano 105
Shifters Shimano 105
Agırlık 8,5 kg.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

Fiyat Son 1200 TL'dir.Pazarlık payı yoktur.Istanbul ıcı elden teslım edılır.sehır dısı kargo gonderımı yapılır.Tel:0532 4355464 / 0535 9521730.

@bianchiultra

neden tekrar satışa çıktı bu bisiklet..bir sorun mu var?

@HAKAN ATMACA

alıcı arkadasların parası olmadan almaya kalkısıyorlar,problem bundan kaynaklanıyor bısıklet cazıbelı olsa gerek satısa devam.1200'un altına verılmeyecektır onemle duyurulur.(kargo alıcıya aittir)

@burgazz

gerçekden bisiklet cazibeli :) elime para geçerse ve bisiklet de o zamana kalırsa kesin alırım.

hayırlı satışlar.

bence yanlış düşünüyorsunuz lütfen bilip bilmeden konuşmuyalım benim param vardı ama ben o parayı göz tedavim için vermek zorunda kaldım ve şu an o bisikleti diğil dura-ace modelini alacak kadar param vardır lütfen bidaha benim hakkımda böyle konuşmalar yazmayınız ii satışlar

@bianchiultra

sağlık herşeyden önemlidir. geçmiş olsun kardeş..

Allah razı olsun hakan abi yüzden alamadm tüm paramı 1200 euro verdim tedaviye o gerçekten almak istediğim bir bisiklet ama şu an alabilccek partayı topladım ii satışlar

Binchiultra; Bu açıklamanız iyi olmuş. Duyanda tekliflerinize kıymet vermeyecekti.

@bianchiultra

bence satışta olan bir malın alıcısı kararını verir ve alır bunun dışında acil bir durum olmadıkça olağan üstü bir problem ve gerekçe gösterilmedikçe böyle eleştiriler alabilirsin. diğer alıcıların haklarını bir süreliğine de olsa elinden almış oluyorsun. peki ozaman paranı başka şeylere harcadın şimdi de fırsatın varmış madem kaçırma bu bisikleti diyorum ama buna burgazz ne der acaba. aklım bu bisiklette kaldı ama bana dar geliyor kadrosu alıcı arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.

@HAKAN ATMACA
bisikletçileri seviyorum, bisikletçi icabında alttan almayıda bilmeli, kardeş demeyide. bisiklet kardeşliği böyle bişey demekki. ve bende bir bisikletçi olduğum için gurur duyuyorum...

arkadaslar kımse kımsenın kalbını kırmasın(kalp kırıp mıllete cıcek almaktan yoruldum:D )herkese selam satısa devam

son fiyat 1000 lira olursa kesin kesin kesin alıcıyım indirme devam burgaz abi

@bianchiultra

1000 liraya 105li cannondale gorursen hemen soyle ben alayım,onun dısında 1200 pazarlıksız fıyattır;)

Geri