Scudo Sports

Cannondale MTB

sprint

Forum Demirbaşı
Tepki
277
arkadaşlar bende bir caad3 mtb var mavi renk 2000 yada 2001 model amatisörü manuel yani kilitleme olayı yok sormak istedğim benim bisikletin boynu değişebilirmi yanii boyunu biraz kalın bağlantı yeri bilgim yok bu konuda gidon boynu uzun geliyor kısa başka bir marka almak istiyorum bu konuda yardımcı olucak arkadaşları bekliyorum

Scudo
İnternette sizin bisikletinizin üzerindeki Headshok tarzı amortisöre uygun başka gidon boğazları bulabilirsiniz, her türlü uzunluk ve açıda olanları mevcuttur, Türkiye'de var mı bilmiyorum ama.

• Beğen
Tepkiler: sprint
üzerindeki amortisör fatty tarzı mı yoksa klasik maşalardan mı?
eğer fatty tarzı ise istediğin tür parçayı markanın türkiyedeki distribütöründen bulabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: sprint
maşanın üstünde fatty yazıyor birde adam resmi var ben fazla anlamıyorum birde maşanın klitleme olayı yok bana bu konuda yardımcı olabilirmsiniz memocy msn adresim tango_mutlu@hotmail.com gerçekten yardıma ihtiyacım var

Cannondale kullandıgı Fatty ve Lefty maşalar icin kendi ölçüsünde bogaz borusu üretiyor ama bir kac marka Cannondale için bu parcayı üretmekte benim elimde kullanmadıgım bir bogaz borusu var eger uzunluk ölçüsü size uyarsa verebilirim,
genelde 90,100,110 mm en cok kullanıllandır benim elimdeki 100 mm uzunluk,gidon ölçüsüde 25.4'tür.

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
Geri