Scudo Sports

Cannondale mı? Whistle mı? Specialized mı?

Tepki
16
arkadaşlar bu 3 model arasında karar veremiyorum kafayı kırmak üzereyim yardımcı olursanız duacı olurum saygılarımla....

(link)

(link)

(link)

Scudo
canondale gibi ama whistle da olabilir

cannondale i değişmem özellikle de flash modelini :) hoş diğerlerini hiç test etmedim ancak cannondale in satış sonrası hizmette hiç bir sorun çıkartmayacağını adım gibi biliyorum

Bence Canondale ve Specialized Whistle'dan daha iyidir ama whistle da karbon kadro var sanırım nasıldır bilmem ama bir artı bence. Ekipmanlarda genel olarak Whistle in diğrlerinden daha iyi. Düşününce bir yerde Canaondale ve Specialized gibi dünya öncüsü iki firma diğer yanda Whistle zor bir seçim. Tam olarak ne istediğine bağlı. Eğer ekpmanım iyi olsun kadrom kabron olsun diyorsanız tabiki whistle ama kafam rahat olsun bisikletim sağlam olsun derseniz ben iki americandan Canondale i seçerdim.

• Beğen
Tepkiler: Halitkin
specialized'i çoğu kişi kulanmamıştır o yüzden pek fazla bisey diyen yok. ama en sağlamı ve en dayanıklısı speci. ve mükemmel bir bisiklettir. ben specialized hardrock modelini kullanıyorum ve değerindeki hiç bisikletle kesinlikle değişmem.

• Beğen
Tepkiler: Halitkin
@Gökhan Günendi

Aslinda bu verilen Specialized Rockhopper yurtdisinda en populer MTBlerden biri. Kullananlar ove ove bitiremiyor ancak donanim olarak nasildir bilemiyorum. bikepedia.com sitesini kontrol etmenizi ordan karsilastirma yapmanizi oneririm. Specialized'in bir ozelligi yeni modellerin onceki yillardan geriye gidebilmesi, yani 2011 bisiklet ayni modelin 2010 versiyonundan geri olabiliyor. Buna dikkat etmek lazim.

arkadaşlar lütfen bana yardım edin acilen 150 200 liralık bütçeyle kask+eldiven+zincirden kadroyu koruyan sargı(adını tam bilmiyorum kusura bakmayın:) ve km sayacı nerden alabilirim ne tavsiye edersiniz lütfeen ürünleri adı ve nerden temin edebilirim?

içlerinde kalite olarak en güvenilir olanı cannondale...

whistle ı ele diğerlerinin arasında karar kıl derim :)

Spe eminim çok iyidir, cannondale o da iyidir, ama whistle göz ardı etme derim. Sonuçta boşa harcıcak çok paran varsa spe. hiç düşünmeden al. Ama whistle ın karbon kadrosunu hiç ama hiç göz ardı etme. Eğer marka olsun takıntın yoksa. Şu da var seneye WHİSTLE lar bu forumda çok konuşulacağa benziyor.
Paran var Spe,
Paran var ama çok değil cannondale,
Paran var ama alıcak çok şeyin var whistle...
Karar senin alıcağın 3 markada üst sınıf modeller. Ama Karbon kadro herzman en iyi tercihdir.

@Sungur Çağırgan

Selam, sağlık sorunları nedeniyle bisiklet alma aşamasında biriyim, adaylardan biride Canondale Trail SL4, Trabzonda yaşıyorum, siz Canondale teknik servis sorun çıkarmaz deyince merak ettim, Canondale hangi servis ağıyla nasıl bir servis sunuyor diye. İşin aslı mesela düşündüklerimden biri hidrolik fren alırsam burada ayarını veya havasını aldıramam hatta jant ayarını bile doğru düzgün yaptıramam burada diye korkuyorum.

Ayrıca forumdada yeni olduğum için düşündüğüm markaların karşılaştırması sorumu hangi başlık altında sormalıyım onu bilmiyorum. arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Whistle en son tercihim olur ikisinin yanında :)

Cannondale ve Specialized varken Whistle kesinlikle tercih etmezdim... gerçi linklerin üçünü de açamadım hangi modelleri karşılaştırdığını bilemiyorum ama dediğim gibi o iki marka varken Whistle'ı hiç düşünmezdim... Abimde Cannondale bende Specialized var ikisi de canavar.

İstediğim modelini bulabilseydim Cannondale alacaktım ama kalmamıştı sonra gidip Specialized aldım (iyi ki Cannondale bulamamışım bisikletimden çok memnunum), Specialized almasaydım kesinlikle isteyip bulamadığım Cannondale'in bir alt modelini alırdım...

cannondale derim hem ön maşası çok güzel

Geri