Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Arkadaşlar merhaba,

Bisikletler hakkında teknik bilgim çok yok. Küçükken meşhur bmx bisikletim olmuştu, sonra da Bisan marka bir bisikleti uzun yıllar kullanmıştım. Ama gerçekten kadro nedir, nasıl olmalıdır, hangi freni kullanmak gerekir, gidon nasıl olsa daha iyi olur gibi konularda hemen hemen hiç fikrim yok. Birkaç gündür forumu biraz okudum. Amacım güzel bir şehir ve tur bisikleti almak, sigarayı bırakıp (inşallah) bisiklet kullanmak ve mümkünse işe de bisikletle gitmek.

İnternette biraz araştırma yapınca farklı marka ve modellerde ve çok geniş bir fiyat aralığında yüzlerce bisiklet olduğunu gördüm. Bunlar arasında Cannondale Bad Boy 1 çok hoşuma gitti. Bu bisiklet hakkında bilgisi olan var mı? Ya da daha iyi bir alternatif önerebilecek olan? Şimdiden teşekkür ederim. Hepinize sağlıklı ve huzurlu günlerde kasasız belasız sürüşler dilerim.

Cannondale SuperSix HM Team liquıgas ile herkese merhaba.

5TbVqb.jpg

(link)

(link)

Cannondale kalite marka ama şu alttaki Geotech le arada 2000 tl ye yakın fark var ve componentleri daha iyi duruyor Geo nun...Sizce hangisini tercih etmeli ?

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bisiklet almayı düşünüyorum ömür boyu kullanacağım ve beni üzmeyecek bir bisiklet istedim. 3-4 model arasında sıkışıp kaldım bunun sebebi bisiklet olmaması diğeri de modeller arasında ki farkları bilmemem. Yardımcı olursanız sevinirim. Cannondale quick 4-5 arasindaki farklar neler? Merida Speeder 200 modelini piyasada hiç bir yerde bulamadım sizce gelmesini beklemelimiyim yoksa zaten gelmez mi diyorsunuz bu modele? Son olarak da Cannondale quick 5 modelini rengini ve yorumlarını çok beğendim ve piyasada bu ürün var ama 2018 model olarak satılıyor internetten cannondale kendi sitesinde 2020 modeli araştırabildim. Model farkı olur mu 2018-2020 modelleri arasinda fark var mı yok mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar selam, Cannondale supersix HM bisikletim için "chainstay protection kp045" kodlu kadro koruyucu parçayı arıyorum, hiçbir yerde bulamadım, elinde olan yada bildiğiniz satılan bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.

IMG_20210408_103642.jpg
Ekran Görüntüsü (2)_LI.jpg

Arkadaşlar selam, Cannondale supersix HM bisikletim için "chainstay protection kp045" kodlu kadro koruyucu parçayı arıyorum, hiçbir yerde bulamadım, elinde olan yada bildiğiniz satılan bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba Yavuz,

Aradigin parcaya ulasman icin istersen sana yardimci olurum, tabiki parcanin sana ulasmasi 1hafta süre bilir.
Linke bak hosuna giderse alir ve zarf icinde mektup olarak sana gönderirim. (Inan tek bunu bulabildim)
(link)

Merhaba Yavuz,

Aradigin parcaya ulasman icin istersen sana yardimci olurum, tabiki parcanin sana ulasmasi 1hafta süre bilir.
Linke bak hosuna giderse alir ve zarf icinde mektup olarak sana gönderirim. (Inan tek bunu bulabildim)
(link)
Murat abi selam, abi inan bende bulamadım hiçbir yerde :) yani bu gönderdiğiniz linkteki ürün 2. el mi durumu nedir acaba ? Bu parça biraz elzem bir parça malum kadro karbon olunca zincir atması durumunda çok riskli bir bölümde yer alıyor, bunu bir şekilde temin etmem gerekiyor :)

Murat abi selam, abi inan bende bulamadım hiçbir yerde :) yani bu gönderdiğiniz linkteki ürün 2. el mi durumu nedir acaba ? Bu parça biraz elzem bir parça malum kadro karbon olunca zincir atması durumunda çok riskli bir bölümde yer alıyor, bunu bir şekilde temin etmem gerekiyor :)
Yeni yada ikinci el olduguna dahil hic bir bilgi yazmamis, Fotografda temiz görünüyor ama yinede tabiki sen bilirsin. Istersen bir mesaj yazabilirim.

@Murat Cömez zahmet olmayacaksa bilgi alabilir misin abi ? Önemli olan parçanın uyumluluğu, burada paylaştığım fotoğrafı da isterseniz ekleyebilirsiniz, 2. elde olsa sorun değil açıkçası, sonuçta hiçbir yerde bulamadım :)

merhaba ben 2018 model ikinci el cannondale bad boy 4 buldum. Normal maşalı .mekanik disk frenli. ön aktarıcı altus, arka aktarıcı ise acera kadro boyu da 56 cm iç bacak boyum 86 cm 182 boyundayım bisiklet hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim?
Bir de 2016 kataloğunda normal maşalısı var ama onda hidrolik fren varmı 2018 kataloğunda ise normal maşa yok, soldan tek maşalı var.
Şimdiden teşekkür ediyorum

Geri