hayırlı olsun...Bisiklet kıtlığında bende Cannondale Quick 6 bulup katıldım aranıza...Yol bisikletinden buna geçtim, bakalım , ilk sürüş olarak çok rahat geldi
259710 dosyayı görüntüle
hayırlı olsun...
rengi de güzelmiş
Hocam burası florya sosyal tesis otoparkı mı? Çok benzettim de
Arkadaşlar selam, Cannondale supersix HM bisikletim için "chainstay protection kp045" kodlu kadro koruyucu parçayı arıyorum, hiçbir yerde bulamadım, elinde olan yada bildiğiniz satılan bir yer varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Murat abi selam, abi inan bende bulamadım hiçbir yerdeMerhaba Yavuz,
Aradigin parcaya ulasman icin istersen sana yardimci olurum, tabiki parcanin sana ulasmasi 1hafta süre bilir.
Linke bak hosuna giderse alir ve zarf icinde mektup olarak sana gönderirim. (Inan tek bunu bulabildim)
(link)
Yeni yada ikinci el olduguna dahil hic bir bilgi yazmamis, Fotografda temiz görünüyor ama yinede tabiki sen bilirsin. Istersen bir mesaj yazabilirim.Murat abi selam, abi inan bende bulamadım hiçbir yerdeyani bu gönderdiğiniz linkteki ürün 2. el mi durumu nedir acaba ? Bu parça biraz elzem bir parça malum kadro karbon olunca zincir atması durumunda çok riskli bir bölümde yer alıyor, bunu bir şekilde temin etmem gerekiyor
![]()