Scudo Sports

Cannondale internet sitesi yenilendi.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)

Evet gördüğünüz gibi Cannondale'ın yeni internet sitesi yenilendi. Benim yorumum gayet güzel olmuş. Şık, sade ve zarif bir arayüz yapmışlar. Ayrıca, Cannondale bisikletinizi şuradan: (link) kayıt ettirebilirsiniz bu da harika olmuş. Kısacası eskiye göre daha zengin ve kullanımı daha kolay web sitesi yapmışlar buradan tebrikler.

Scudo
Site güzel ama ingilişçe işte anlamıyoruz ki :D resimlerine baktım vay vay vay neler varmış dedim.

Reklam alanı 40x40.

@UtkuSener sanıyorum yavaş yavaş her ülkenin resmî dilini ekliyorlar. Yakında Türkiye'yi de eklerler diye düşünüyorum. :)

Daha önce yine böyleydi diye hatırlıyorum. Ben de bisikletimi kayıt etmiştim.

@Oğuzhan Y. yok böyle değildi facebook sayfalarında bile duyurdular ayrıca ben hiç denk gelmemiştim zaten çok karman çormandı bisiklet bölümleri harici.

Bakın Caad modeli Duraace,Ultegra,Red daha çok vites seçeneği ile mevcut aynı olay çoğu markada var ama tüm yerli firmalar o modelleri getirmiyor. 105 setten sonra karbon almışım zorunda bırakıyorlar insanı.

@Synapse merakımı bağışlayın ama 4 yıl önce foruma kayıt olmuşsunuz ve 4 yıldır tek bir mesajınız yok 4 günden beri foruma mesaj yazıyorsunuz kimsiniz siz :kötü:

Cannondale hakikatten ismine yakışır bi site yapmış, türkçe eklenir mi bilmem ama görüntü güzel :)

Geri