Scudo Sports

Cannondale Flash

Scudo
@Salih Manavoğlu

:))) Sanırım duygu patlaması yaşıyorum. Kardeşim bu arada nerelerdesin. Eleziz'demi. Yarışa mı hazırlanıyorsun. Bende yanında olacağım. Dişe diş , kana kana kan ve TAHTA :)))

• Beğen
Tepkiler: Salih Manavoğlu
@djayo

Ayom sen yarisa gelirsen bizim halimiz ne olcak ? ! ;) gelmesek daha iyi olcak galiba :))

• Beğen
Tepkiler: djayo
Salih kardeşim,yarışta sana da başarılar.

Connandale'nin yüzünü de kara çıkarmaman dileğiyle. Herkese , kazasız ve güzel neticeli bir yarış diliyorum.

• Beğen
çok güzel bisiklet güle güle kullanın.

cok teşekkürler.. :)

çok şık bir bisiklet almışsınız.kazasız günlerde kullanın...

cok teşekkür ederim. hersey gönlünüze göre olsun...

Salih kardeşim,yarışta sana da başarılar.

Connandale'nin yüzünü de kara çıkarmaman dileğiyle. Herkese , kazasız ve güzel neticeli bir yarış diliyorum.

Alim cok sagol iyi dileklerin icin.. Yarıs dedin de, bildiğin meydan muharebesi :) iki lastik patlak zorla finish gördüm, ne mutlu ki zorlaya zorlaya podyum heyecanını bir kez daha tatma fırsatım oldu..

Sükürler olsun, saglıklı, kazasızca gecirdik haftasonunu...

Kullanmadan bilemem ama şu tek bacaklı maşalar bana hiç güven vermiyor.Fakat yinede güzel bir görünüşü olduğu çok açık.Bisikletiniz gerçekten bir bütün halinde bakıldığında çok güzel görünüyor.Kazasız belasız sürüşler diliyorum... ;)

• Beğen
Kullanmadan bilemem ama şu tek bacaklı maşalar bana hiç güven vermiyor.Fakat yinede güzel bir görünüşü olduğu çok açık.Bisikletiniz gerçekten bir bütün halinde bakıldığında çok güzel görünüyor.Kazasız belasız sürüşler diliyorum...

benim de uzun süreler leftylere, hatta oncesinde fattylere karsı uzak duran bir tavrım vardı. sonrasında ikisini de kullanma fırsatım oldu. zayıf görüntüsünün aksine her iki modelin de kendine has havası, beraberinde getirdiği avantajlar ve dejavantajlar var. kısaca bahsetmem gerekirse öncelikli yanal esnemezlik ve hassaslık en büyük artılar. ancak, bazı zamanlarda hassaslık dejavantaja donusebiliyor. mesela:eek:

Yalnız, kendimde şuna dikkat ediyorum; bisikletimi gün gectikce daha cok begeniyorum... ! :rolleyes:

aslinda uygun zamanımda flash ve letfy'i soyle Türk gözüyle ele alıp dilim döndüğünce test yazısı yazmak istiyorum...

Zaten çok çılgın bir alet, ayrıca ağırlığı da çok iyiymiş, "pişti" olmuş.
Güle güle kullanın, nice kürsülere...

iyi dilekler cok teşekkür ederim. en güzellerini ve en hafiflerini sizin icin diliyorum... :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız pedallamalar

teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
@Alper Onur ARSLAN

Sagolun, hersey gonlunuzce olsun...

Sali'cim biz senin bisikleti kutlamışmıydık :S :))) Yo yo kutlamadık evet evet. Haydiiii o zaman Cannondale Party Time Please 300 500 300 500 1000 1000 1000 :p

• Beğen
Arkadas, yok sen aldinben aldim derken kutlaya kutlaya bi bisiklet parasi daha harcadik adam basi :))) !!!

Sen iste yine kutlariz ayom, lets get the party start.. ;)

• Beğen
Tepkiler: djayo
salih test yazısını untmadık bekliyoruz büyük bir sabırla:)

• Beğen
@Ali İhsan

biraderim, insallah müsait bir zamanda yazıcam.. bu arada yarin icin basarılar !! :)

Geri