haftalardır bu bisikletin resimlerini arıyordum kimsede yok demeye başlıyordum az kalsın ki buldum. Güzel bisiklet gerçekten. Bu Bisikletin Kadrosuna bayılıyorum. Bisiklet ile ilgili video veya daha çok resim eklerseniz gerçekten çok güzel olur
Hocam konu açılmışken söylemek istediğim bişi var, Sn Aytaç Biber allahtan siz bu MTB işiyle tam anlamıyla uğraşmıyormuşsunuz, bu sadece öylesine bu bisikleti dizmişseniz MTB'ci olsaydınız ne yapardınız Tebrikler...
Benim bisikletlerim herzaman tertemizdir. Her sürüşten sonra bakım yapar ve temizlerim. Sadece sürmekten değil bisikletlerim ile uğraşmaktan da zevk alırım. Bisikletlerimi hep kendim dağıtır kendim montajlarım. Tabi buradaki resimler bisiklet henüz çok yeniyken çekilmiş, o yüzden rubleleri ışıl ışıl.
Bu gördüğün bisiklet yaklaşık 15 yaşında ve pekçok yarış koştu. 2 Ay önce sevdiğim bir ağabeyim satın aldı. Üzerindeki hala orjinal boyasıdır:in:
http://img155.imageshack.us/img155/9264/panoritchey2.jpg
Bende bir cannondale kullanıcısı olarak tam istediğim bir bisikletiniz var umarım birgün bende sahip olacağım bu tarz bir cannondaleye iyi günlerde kullanmanız dileği ile