Scudo Sports

Cannondale Flash

@Gürkan ŞENTÜRK

Şeytan dürttü Gürkan cım..:) Ama fırsat bulursam hakkını vereceğim, önümüzdeki yıl belki bikaç mtb yarışına giderim tekrar beraber çeviririz güle oynaya

Scudo
@Aytaç Biber

aynen hakkını vermek lazım böyle güzel güzel toplayıp vitrine koymamak gerekiyor;)

@Mustafa İçdağ

Sağol Mustafa abi, ilk fırsatta seni ziyarete geleceğim. Bu arada makine güzel ama benim aklım yol çeliklerinde biliyorsun, bu konuda da karşılıklı tatlı bir muhabbet yaparız

MTB Bazında Gördüğüm en Kaliteli Kadro ve Maşaya Sahip Makine Budur Diyebilirim...

• Beğen
Tepkiler: Aytaç Biber
çok güzel bir bisiklet olmuş. güle güle kullanın. ben daha yeni olduğum için bu dünyada merak ediyorum böyle bir şey toplamak aşağı yukarı ne kadara mal oldu? hakkını vereceğiniz bol pedallar...

• Beğen
@Gültekin ATALIK

Bisikleti ham hali ile buradan aldım ama üstüne eklediğim parçalar hep dışardan geldi, kargo ve gümrük masraflarıda olduğu için net bir hesabını oturup tutmadım o yüzden bir şey söylemem doğru olmaz, ancak detaylı parça listesini inceleyek tahmini üç aşağı beş yukarı bir fiyata sizde varabilirsiniz. Ancak kısaca sadece rublesi bile yaklaşık 300 liraya maloldu.

Hayırlı olsun.Yol bisikletiniz gibi mtb'niz de çok şık ve kaliteli.Ayrıca biraz sıradışı.Güle güle kullanın.

• Beğen
çok güzel bir bisiklet olmuş.iyi günlerde kullanın.bu arada ritchey inde fotolarını ekleseydiniz keşke onuda görmüş olurduk.

• Beğen
@umutkahraman

Teşekür ederim. Onu daha önce foruma eklemiştim ancak onu da son hali ile tekrar eklerim

En sevdiğim maşa modeli. :in:
Kazasız belasız sürüşler dilerim. çok güzel bisiklet.

• Beğen
Allahım bizede nasip eder inş kazasız belasız binmen dilegiyle kardeşim

• Beğen
Bakalım inşallah banada nasip olacak kasım sonu geliyormuş standart olarak alıp artık yavaş yavaş kiloyu verdikçe daha hafif malzemelerle donatıcam bende kırımsız sürüşler dilerim

• Beğen
Geri