Scudo Sports

= Cannondale Flash F1 (white & Red) =

Scudo
2012 Cannondale kadrolarının farkı sanırım artık arka kaliper için adaptör kullanımına gerek kalmayacak bisikletiniz yine her zamanki gibi farkını belli ediyor iyi günlerde kullanmanırsın umarım

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Şentürk
Çok güzel bir bisiklet. Güle güle kullanın.
Zincir koruyucu almanızı öneririm.

Bisikletin fiyatı nedir acaba ?

Alligatör İlink Kırmızı Vites Kablosu , Alligatör Kırmızı Rotor , Sarı Rotor Vidaları, Kırmızı Fren Kolu Vidaları , Kırmızı matara tutucu Vidaları ve Kırmızı Arka Vites Makara Vidaları ilave ettik. [ Bu parçaları nereden tehmin ettiniz ? ]

• Beğen
Gürkan kardeşim Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Bu arada Lefty maşadan vazgeçmemişsin :)
Kendine iyi bak ve arayıp sormayı unutma :in:

• Beğen
Bundan iyisi şamda kayısı :) Çok çok hoş İyi günlerde bol pedallamalar abi yakışır sana :)

süper bisiklet güle güle kullan allah bize de nasip etsin böylelerini inşallah :)

• Beğen
Güle güle kullanın. Connandale ile ilgili birkaç soru sormak istiyrum.

Ben şehir-tur bisikleti almayı düşünüyorum, TREK FX Scot sub Spezialized sirrus sport ve connandale badboy gibi modellerde gidip geliyorum. Genellikle şehir içinde kullanacağım, 26' jant mı 28' jantmı alsam ?

Görsellik olarak en çok beğendiğim cannondale badboy v-brake 26' oldu.

Sizce şehir içinde ve yıllık 1-2 seferliğe mahsus turlarda 26' jant mı yoksa 28' jant mı seçmeliyim, cevap bekliyorum.

• Beğen
@Özgür Yılmaz

Merhaba Özgür;
Belirtmiş olduğun modeller hepsi iyi, ben şehir bisikleti kullanmak istesem connandale badboy kullanırdım. Görsel olarak daha çok hoşuma gidiyor, sadelik düşkünü olarak. şehir içi 28 jant daha iyi olur diye düşünüyorum...

Geri