Scudo Sports

Cannondale F9

Scudo
arkadaşım cannondale almışsın işte daha niye eleştiri duymak istiyosun, herkesin bisikleti kendine en güzeldir, seninki de en güzeli işte. güle güle kullan :)

Bisikletlerinizi fotoları bölümüne fotolarını ekleyin, öyle yorum yapalım.

F9 cannondalenin yeni bir modeli ve fiyatı da oldukça uygun. 399 euroya cannondale daha ne olsun. İlerleyen zamanlarda istediğiniz gibi upgrade edersiniz

Herkese merhaba sitede yeniyim. Bende Cannondale F9 aldım. Allah hepimize güle güle binmeyi nasip etsin.

ağırlığı ne kadar acaba? tabii kim memnun kalınmayacak bisiklet değil ama bu fiyat civarındaki diğer bisikletlerle karşılaştırılırsa gözü kapalı alınacak bir model midir?

bende aldım ve 10 km lik bir mesafede kullandım ve çok memnun kaldım aslında ben yol kullanıyorum ama aratmadı diyebilirim .

@aslan asker

ben yazın hemen hemen her sabah leventten pedal basarak sarayburnuna gittim ,denize girdim ve kahvaltımı da eminönününde yaparak 09.00 dükkanımı açtım, bu yaz cannondale'le çok gül geçti.. bu önümüzdeki yazı da yol yaparak geçirmek istiyorum..

belki karşılaşırız

arkadaşlar banada bugün geldi Cannondale F9 büyük ihtimal yarın resimlerini koyarım. daha birleştirilmedi parçaları.

Merhaba arkadaşlar bende de cannondale F9 var 2009model. Bisikletin ağırlığını net olarak bilen varsa ve bunu paylaşırsa çok sevinirim. İyi forumlar.

@Tunç OĞUZ

Cannondale F9'un ağırlığı 12 Kg'dir.

2009 modeli için resmi sitesinde yayınlanan, 11.2 kg.

Geri