Scudo Sports

cannondale f9 - scott aspect 50 - trek 3900

alper koseoglu

Forum Demirbaşı
Tepki
87
Bisiklet
Santos
herkese selamlar. biraz araştırma sonucu bu 3 model arasında kaldım. fiyat olarak birbirine yakınlar. kullanım olarak çok fazla arazi kullanımı olmamakla beraber nadirende olsa dağ ve orman kullanımıda olacak. bu 3 bisikletten hangisini tercih etmeliyim yada sizin bu fiyat aralığında önerebileceğiniz marka model ne olabilir? son olarak boyum 190 cm kadro ölçüsü olarak 19" uygun olurmu benim için? teşekkür ederim...

Scudo
Aspect modellerinde kadro boyları S,M,L,XL şeklinde ilerler, L kadro size uygun olacaktır. L kadro 19,7" e tekamül ediyor ...
(link)

Trek3900 ü incelemedim fakat aspect 50 den memnunum...

• Beğen
Tepkiler: alper koseoglu
3 bisikletde birbirine çok yakın. Aspect 50 veya f9 almanı öneririm. Tek farkları f9 un arka akatarıcı altus, aspect 50 nin acera. Onun dışında tekerlek göbekleri gibi ufak farklar var. Kadrosu yüzünden cannondale benim tercihim olurdu.

• Beğen
birde bu bisiklet aklıma takıldı. kadrosu nasıldır sizce f9 un kadrosundan daha mı iyidir? ve birde ilerde yapılacak modifiyeler için hangisi daha uygun olur?

cannondale F8

Kadro : TIG-welded CO2 Alloy
Maşa : RST Capa, 80mm travel
Arka Vites : Shimano Altus
Ön Vites : SRAM 3.0
Vites Kolları : Tektro IO mechanical Disc brakes
Vites Kolları : Shimano EF-50 EZ Fire Integrated
Zincir : KMC 8-Speed
Ayna Kol : SR Suntour XCC-T202PB, 22/32/42 teeth
Orta Mil : FSA TH-7420ST
Pedal : VP
Jantlar : Jalco Disc T21, 32-hole
Lastikler : 26 x 1.95" Kenda Komodo
Furş : 1 1/8" Slimstack A-head
Arka Hazne : Formula DC22
Ön Hazne : Formula DC20
Ruble : 8-speed, 11 - 32 teeth
Gidon : Kalloy alloy riser
Gidon Boğazı : Cannondale XC3
Sele : Cannondale Co2
Sele borusu : Kalloy SP-359, 27.2mm diameter

RST CAPA Maşa tavsiye etmiyorum 1 ayda bozuluyor. maşası suntour veya fox olan bir bisiklet bakın.

trek 3900 eledim cannondale f8-f9 ve scott aspect 50 arasından hangisini secmeliyim sizce?

Arkadaşım yaklaşık 2 aydır Cannondale F9 kullanıyorum. Bisikletimden memnunum. F8 F9 ile tamamen aynı tek fark disk fren birde pedallar. Bütçene göre her ikisinide alabilirsin. Disk fren konusunda valla V-frenler görevinin gayet iyi yapıyor.

• Beğen
@ufhouck

bu fiyatlara yakın fox maşalı bisiklet diil fox maşa bulsan iyidir. :)
bunlar arasında trek 3900 ben de direk elerdim. f9 ve aspect 50 arasında kalbinin sesini dinle çünkü çok fark yok.

arkadaşlar yorumlarınız icin teşekkür ediyorum. sonuç olarak f8 disk almaya karar verdim. ancak şöyle bir sorun varki malesef kadro ölçüsü olarak XL Delta Bisiklette yok. Ellerinde L kadro ölçüsü var. benm boyum 190 cm F8 L bedenin ölçüsüde 18,7" (47,5 cm) bu bisiklet benim için kücük mü olur? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: FatihDokmeci
@alper koseoglu

En iyisi denemek lazım...
1.84 boy ile 19" mtb kullanıyorum tam geliyor,18.7" size küçük gelebilir.

Şimdiden hayırlı olsun..

• Beğen
Benim boyum 1.87 scott aspect 45 kullanıyorum, kadrom XL . Bence L kadro küçük gelebilir, tabi sizde deneyip kararverin.

Geri