Scudo Sports

cannondale don dale:D

bisikletin çok güzel olmuş :)

ben mi yanlış görüyorum yoksa ön rotor 203" mü ?

• Beğen
Tepkiler: hsrv_khy
Scudo
Hüsrev gerçekten çok güzel oldu bisiklet güle güle kullan.

@sinto

Ön rotor 185 Sinan. Adaptörünü bulabilmek için neler çekmiştik zamanında bir bilsen...:)

• Beğen
hepineze çok teşekürler yorumlarınız için.ayrıca berkay saol yorumun için caner sende öle.sinan ön rotor berkay dedgi gibi 185 yorumun içinde teşkürler sinan

Hüsrev hayırlı olsun yeni bisikletin kadroyu beyenmene sevindim.İyi günlerde kullanman dileğiyle.

saol koray teşkürler.evet çok güzel bi kadro özelliklede açıları mükemmel...

nie bir street bisikletde disk sorun olsun ki.. hatta diskin iyi tutuşu ve güvenilirliği üstüne + yana bile var ki bir çok kişi disk kullanıyor(hidrolik v-fren kullananlar var.) ancak rotar çapının 185 olması biraz büyük kaçmıştır streette kaldırıma filan çok fazla sürtemebilceğinden rotarı yamultup işlevinin yitirmesini sağlar en ideali 160 rotor çaplıdır ancak bazı şeyler zevkdir ve büyük rotarın benim gözümde çok hoş bir görüntüsü vardır...

• Beğen
hayır engel olmuyor diskin 185 olması da görünüş olarak beyendigim için aldım 160 da işini görür yani teşekürler....

@cakhiy

Şunu düşünerek söylemiştim,

Streetten pek anlamam ama şu merdivenleri yan yan zıplayarak çıkarken ters bi harekette rotor yere çarpabilir(Ama bilemiyorum nasıl olur:))

• Beğen
bisiklet çok güzel..lastiklerin markası ne çok hoşuma gitti.

ayna kola bittim ya ne kadar hoş durmuş kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile

• Beğen
lastiklerin markası bontrager urban earl modeli yorumlar içinde teşekürler...

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
hüsrev sna zaten böle bişi lazımdı hayırlı uğurlu olsun kardeşim yakışır sanaa :D hakkınıda wer ama...

• Beğen
Geri