Scudo Sports

...Cannondale CAAD9...

Hakim Arslan

Forum Bağımlısı
Tepki
689
Bisiklet
Giant
Sonunda Cannondaleye sahip olmanın sevincini sizlerle pylaşmak istedim :)
Kadro caad9 maşa kaplama kendim yaptım :)
jantlar 2011 ksyrıum
Sistem ultegra 6600
Fren bacak seti zero gravity
lastik takımı michellin pro3

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
kurbağa mı aldın hakim ? :) ya şu kurbağalardan bi kurtulamadık kurbağalı göle döndü forum.
güzel bisiklet olmuş bu sefer sınırlarının dışına çıkmışsın

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
Selam Hakim;
Bu sefer oldu kardeşim. KAzasız keyifli sürüşler dilerim . Sayende Adıyaman güzel bisikletler görüyor...:)

• Beğen
Tepkiler: Hakim Arslan
Hayırlı olsun Hakim Abi.Maşallah harika görünüyor.İyi günlerde kazasız, belasız kullanman dileğiyle. :)

• Beğen
Gule gule kullan, cok iyi bir bisiklet. Sari fren pedleri karbon jantlar icin degil mi?

• Beğen
Resim yerine bende buzun içinde bir kurbağa ve "domain unregistered" yazıyor.

Selam dostum, yine mükemmel bir bisikletle karşımızdasın, tebrikler. beni hatırlamamışsındır, avatar'dan hatırlıcak mısın bakalım :)

• Beğen
s30'lardan sonra iyi gelmiştir :D 8 kg altına indin sanırım ? çok sexi bişey ve bu grafik olaylarını iyi beceriyosun :D Allah kaza , bela , patlak ve çatlak yaşatmasın bol pedallar.

@diavolo

Hatırlamam mı :) bisikleti manyak bi hale getirmişsin galiba ;) tebrikler:in: :in:

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

herkese ayrı ayrı teşekkürler en iyileri sizlerin olması dileğiyle arkadaşlar
@Hakim Arslan

Hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Maşa da çok başarılı olmuş. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Fotoları buz için kurbağa gören arkadaşlar, imageshack te hesabınız olması ve giriş yapmanız gerekiyor. En azından şu an giriş yapmayı denedim ve ilk sayfadaki fotoları gördüm. Imageshack ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Bence artık photobucket.com u kullanmak gerek.

Geri