Scudo Sports

CaNNoNDaLe CaaD 9 ULTeGRa...

Scudo
Tşk ederim umut lakin bende ya pc de sorun var yada ımagede bir sıkıntı var dogru düzgün resim ekleyemedim çok degişik acılardan cektigim resimler daha güzeldi olmadı yeni bisikleti koyarım artık malum süpersix yolda:)

Cannondale in muhteşem CAAD serisi kadrosu..ve en sevdiğim renkleri.. güle kullanın uzun güzel yollar=)

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
@Burak Açıl

bunun yeni ve cok resimlerini ekledim ama gören olmadı bir kaç sayfa ötelendi ben yorum yapayımda ilk sayfaya cıksın bari:DDD

bu bisikletlere baktıkça benim mtb'ye bi tane de "yol arkadaş" mı alsak diyorum :)

@diavolo

Vay kardeşime bak antakyalıymış 10 gün önce antakyadaydım 15 gün kaldım içim dışım künefe oldu:)) Bu arada daha yol almadınmı yahu:))

gerçekten güzel bir seçim kadro olarak duyduğum kadarıyla aloy olarak en iyisi diyorlar güzelliğine diyecek yok

• Beğen
Gerçekten çok hoş bir bisiklet. Hayırlı olsun. Kazasız belasız bol pedallamalar... :) İyi forumlar, iyi günler.

• Beğen
lastıklerde ve jantlarda mavı kırmızı renk kombinasyonuna bayılıorum ya,süper duruyor.güle güle kullan,bol pedallı gunler...

Güle güle kullanın renkler çok hoş olmuş yol almayı düşünen biri olarak fikir açısından bana çok yardımcı oldu :)

Geri