Scudo Sports

cannondale caad 10

Scudo
Hayırlı olsun kazasız sürüşler.. bu arada bisiklet hakkında birkaç bilgi paylaşırmısınız..

teşşekkurler arkadaslar. bısıkletı 105 set olarak aldım biraz bindikten sonra sram set koydum pesıne token c28a jant setı aldım yaklasık 1200 gram hafıfledı makına baya fark ettı ozellıkle tokenlerın akıskanlıgı çok hosuma gitti dıer resımdekı sycros jantlar scott foıl premıumun jantları bır kaç hafta kullandım çok çok üst seviye jantlar ancak buralarda cok ruzgar var pek kullanışlı olmadı yani

hayırlı olsun, kazasız belasız pedallamalar dilerim. :)

tabi di2 nin tadı bir farklı sram red de olsa d2 duraace nın yanına yaklasmaz vıtes geçiş hızında...

http://img29.imageshack.us/img29/3746/ndcr.jpg

buda kardeşi :)

iki bisiklette çok güzel kazasız belasız sürmek nasip olsun inşallah :) iki bisiklette sizin olduğu için böyle rahat bir yorum yapıcam: scott dururken caad10 a pek bakmazdım ben :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsarı
@fatihaydın

Aynen bende bakmazdım yani.. Scot çok güzel duruyo...

Scott cok yakın bır arkadsımın yaklasın 2 aydır da bende duruyor kullanmam ıcın bıraktı dogru duzgun kullanma fırsatım da olmadı nasıose aynısının ultegra d2 sını alıcam ancak geometri olara scottı pek begenmedım rıjıtlık olarak ve ruzgarsız havalarda aero barla temponuzu cok yukselte biliyorsunuz scotın avantajı bu neredeyse ıkısıde aynı agırlıkte elle kaldırdıgımızda fark edeıyoruz hangısının agır oldugunu scott pedalsız 6450 gram gelıyor daha caad 10 tartma fırsatım olmadı

3 tane cannondale caad10 alınıyo scott la :). Tabi güzel durucak

İki bisiklet te harbiden çok güzel. Güzel günlerde, güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: mustafa altuntas
Gule gule kullanin, cok guzeller.Keske daha net fotograflarini koysaydinizda keyifle baksaydik..Sycros hic duymadigim bir marka clincher'mi tubular'mi? Caad 10 Red ve Token set ile Foil'den daha hafiftir diye tahmin ediyorum, DA Di2 her ne kadar (crispy) vites degistirsede oldukca agir bir set.Fotodaki Token setli Caad10 yabana atilacak bisiklet degil.

• Beğen
Çok tatlı maşallah

Güle Güle kullanmanızı dilerim,

Kazasız belasız..

• Beğen
çok tesekkurler arkadaslar suanda aynı gibi duruyor agırlıkları yanı ınsan elıyle kaldırdıgında fark edemiyor hangısının agır oldugunu daha net fotograflar çekıcem musaıt olunca bol bol :)

syncor jantlar full karbon clıncher ve dtsiws rr10 göbekler mevcut ınanılmaz güzel akan jantlar 1200 gram gibi bir agırlıgı var bıldıgım kadarıyla takım olarak agırlıgı.

geometrı olarak caad 10 cok daha ıyı scottan ama karbon olması ve d2nın avantajıda çok buyuk. ınsanlar vıtes degıstırdıgınızde sasırıyor robocop gibi ses cıkarıyor :)

Clincher,yuksek profil 1200 gr cok cok iddiali hafiflikte bir set, ben 1400-1500gr ( ki bu degerler bile cok iyi) diye tahmin etmistim...Gule gule kullanin.

• Beğen
Hocam orda öyle duruyorda kullanma fırsatı olmadı da nedir ? Evde bir Adriana lima duruyor da sen yaklaşmıyor musun yani ? :D

@mustafa altuntaş

@Ozzgurr

Mustafa bey, ben de Özgür beye katılıyorum, clincher setler 1200e çok nadir iniyor araştırdığım kadarıyla. tubularlar bile 1250-1350 gelir o profildeki. full karbon bile olsa. siz 1200 deyince heycan bastı şimdi :) bi netleştirseniz ağırlıklarını :) 1500-1600 diye tahmin ediyorum ben de

------------------------

Eğer modeliniz RR 1.5 ise, ki galiba doğru, 46mm yükseklik; arka 900, ön 750 Mustafa bey :) Hakkaten çok merak etmiştim çünkü.

(link)
(link)

Scott foilin üzerinde gelen jant seti buymuş çünkü, sanırım doğru :)
(link)
http://i.ebayimg.com/t/Brand-new-Syncros-RR1-5-Carbon-wheelset-off-Scott-Foil-10-/00/s/NTQwWDcyMA==/z/2tcAAOxyfpJSYryv/$(KGrHqN,!o0FJPu)C0KHBSYryu8+Ng~~60_3.JPG

Geri