Scudo Sports

cannondale bad boy lefty

Tepki
6
amerikadan gelirken getirdigim yeni oyuncagim:)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
güle güle kullanın... ön teker sistemi sürerken herhangi bir korku yaratıyor mu.. :) yani çukurlara girişlerde filan...

Bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum şu Cannondale Lefty ler hakkaten sanat eseri...

Bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum

hepinize iyi deilekleriniz icin cok tesekkur ederim. bisiklet cok rijit yol bisikletini aratmamakla birlikte mtb havasida var lefty masa kullanmanin normal masadan hic farki yok sadece bayaga dikkat cekici ve hafif olmasi avantaj. uzerindeki vites sistemini biraz eskittikten sonra daha iyi bi sram la upgrade etmeyi dusunuyorum kismetse. simdilik sadece pedal setini wellgo cr ile degistirdim aslinda alirken 500 dolar farkla amortisor lu olaninida alabilirdim lakin cok ihtiyac duymayacagimi dusundum ve bakimiyla ugrasmak istemedigimden bunu tercih ettim iyikide oyle yapmisim cok memnunum:)

Çok güzel duruyor kazasız sürüşler.

Çukurlara girdiğiniz zaman herhangi bir korku yaratmıyor mu ? Ayrıca hayırlı olsun , çok güzel görünüyor.

bisikletiniz hyırlı olsun. kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Benim sorum da bu bisiklet mtb olarak da kullanılabiliyor mu?

@Alptekin Canatar

Hiçbir korku yaratmıyor, videoda Lefty nin arazi performansını görebilirsiniz.

@mertalicanakcay

tesekkurler lastik ve cantlari degistirirsek mtb olarak tabiki kullanilabilir. lakin benim tercihim yol bisikleti gorunumunde kalmasindan yana:)

Hayırlı olsun bisikletiniz güle güle kullanın :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın,Cannondale ayrı bir bisiklet :)

Geri