Scudo Sports

Cannondale 2009 Six Carbon 105 & 2008 System Six 105 Compact

Scudo
Bu arada belirteyim team liquigas modelin de farklı kalite de bisikletler var. Aynı model, aynı renk, fiyatlar'a dikkat edin bence...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Bahrilli
@ali karagönlü

Evet doğru haklısınız. Caad 9, Snapse, System Six, Super Six modelleride Liquigas takım kadroladı mevcut. Ama benim belirttiğim model ilk mesajımda da söylediğim gibi 2008 System Six modeli. Başka eklemek istediğiniz birşey olursa sevinirim.

@serdar canıbeyaz

Cannondalenin Türkiye distrübütörü Delta Bisiklete forumumuzdaki bölümlerinden sordum, 2010 modellerin geliş tarihini aralık ocak olarak belirttiler. Bense bisikleti bu ay içerisinde bir aksilik olmazsa almayı planlıyorum. Malum önümüz kış ve yazın şu son günlerinde binmek istiyorum yeni yol bisikletime. Ayrıca 2010 modeller görücüye çıktı, çok bi teknolojik yenilik yok. Ayrıca yeni model olması münasebetiyle aynı düzeydeki bisiklete daha fazla miktar ödemek gerekecek. O yüzden de olsa gerek şu anda almayı uygun görüyorum kendimce.

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
Benim tercihim liquigas colour scheme'den yana olur,görüntü olarak herzaman hoşuma gitmiştir. Fulcrum 7 yerine fulcrum 5 veya 3 olsaydı süper olurdu o alet ancak fiyatı da artardı tabi o oranda.

• Beğen
Guzel bisikletler.Ozelliklede Six Carbon 5.Orta seviyedeki Yol bisikletlerinin iyilerinden birisi.ABD deki 2009 un favorileri arasinda .
Giris seviyesi :
Giant Defy 3
Trek 1.2 yada 1.5
Gary Fisher Arc Pro
Orta Seviye:
Specialized Allez
Cannondale Six 5
Canondale Six Carbon 5
Ileri Profesyonel Seviye:
Giant Defy Advanced 1
Giant Avail Advanced 1
Specialized Tarmac Expert
Trek Madone 5.2
Cannondale ust modeller...

Bisikletiniz simdiden hayirli olsun..Bu arada arka kisimda vites dislerinin yanindaki plastik koruyucunun (spoke protecter discs.) olmasina dikkat edin.Sirf bu ndenle 2008 Ekim vede Subat 2009 arasi uretilmis tum Six modelleri ABD de geri cagirilmisti.Zaman bulabilirsem bir Six Carbonda ben alacagim..Simdilik City bike ile idare ediyorum..Bana cocuklugumdaki buyuk Beldeleri hatirlatiyor..35 yil ara verince boyle oluyor.Adapte olamiyoruz.Ozelliklede gelisen Metalurjiye...

• Beğen
@Cem Arslan

Bahsettiğiniz sorunu biraz araştırdım. Çok da önemli bir soruna benzemiyor. Ruble ile jant arasına takılan plastik bir parça ve çok da elzem değil. Vites değiştirirken zincirin, dişliden atlayıp ruble ile jant arasında sıkışmasını engelliyor. Sıkışan zincirin tekeri kilitleyip sürücünün düşmesine neden olacağından bahsedilmiş. Zaten vites ayarları yapılmış bir bisiklette böyle bir sorunla karşılaşılmaz. En azından ben karşılaşmadım. Üst model bisiklet markalarının tümünü incelediğinizde böyle bir parçanın kullanılmadığını göreceksiniz. Şu anda kullanmakta olduğum bisikletim Scott Scale 10da da bu parça yok. Lakin bisikletle birlikte verilen, kullanma klavuzu, reflektör gibi şeylerin yeraldığı kutunun içerisinde bu bahsettiğiz koruyucu parçayı koymuşlar.

Konunun bu kadar büyütülmesinin nedeni sırf bu parça yüzünden düşüp yaralan biri olur da bir tazminat hakkı doğar mı endişesi olsa gerek. Fazla büyütüldüğünü düşünüyorum. Ama orası Amerika tabi :)

@Hellrack

kendınde soyluyorsun cok farklar olmuyacak dıye teknolojık yenılık yok ise cok farklılık gostermıyecektır fıyatlar.yurtdısı satıs sıtelerınden cok acık anlasılıyor 2009 ve 2010 arasında cok fıyat farkı olmuyacagı.
ama yenı modellerde compenant degısıklıklerıne gıdılmıs fsa marka aynakol, gıdon bogazı, sele borusu vs.

ayrıca scwalbe ultremo r lastıkler kullanılıyor 15 gun once aldım ben kendı bısıkletıme bu lastıklerden superler

Geri