Scudo Sports

Canım çelik yığınım...

@0nur dülqer

Ben de o yüzden arkadan çekilen resmi ilk sıraya koydum :D

@matrixod

Evet, herşey tamam, tek eksik 1200 - 1300 ytl..

• Beğen
Tepkiler: tugayabicim
Scudo
seni yarı yolda bırakmaz bir bisiklet
20 kg lik bir mtb kullandığımı hatırlıyorum

• Beğen
Tepkiler: SNkaraoglu
@SNkaraoglu

bendede bu tarz bibisiklet var ii gidiyomu? bu arada güzel bisiklet

@k@@nkoklu

Cevabı ben vereyim arka amortisör çok çok yumuşak olduğu için 100N'luk bir kuvvetle pedala bastınız diyelim abartısız 60N'u arka amortisör sömürüyor:( .
Onun dışında kendi çapında yere sağlam basıyor denilebilir.

Bisikletib hakkını yeme bnce gayet güzel en azından seni çok rahat idare eder. Bol pedallı günler...

üstündeki ekipmanlar gayet gzüel :D bnm eski bisikletime benziyor o karronun amortisörsüz olanıydı :D 8 yıl bindim dağıldı ama yaptırsam gene binerim gene binerim :D

harçlık la bisiklet toplayıp aç kalmanın nasıl birşey olduğunu bende iyi bilirim.yoksa şimdi hiçbir bisiklet parçam olmayacaktı.sen hiç dert etme bisikletin aç kalmana deymiş.

pedalına bastığında göğsüne rüzgar vuruyomu ??????

gerisi yalan.................

Ezik falan değilsin dostum bisikletini küçümseme.Sen bir bisikletçi ahlakına sahipsen bisiklet sporuna gönül verdiysen sporcu olmasan da bir bisikletçi isen bisikletin kalitesi önemli değil.:)Emin ol...
Ben parçalara baktım küçümsenecek gibi değiller;)
İçinizdeki pedal aşkı bitmesin...
iyi pedallamalar...

arkadaşım bisikletin gayet güzel benimde böyle bir bisikletim var bende böyle yapmayı düşünüyorum .Bisikletini küçümseme bisikletin gayet güzel üzerine marka yapıştırmaları filan yapıştır bisikletin daha güzel olabilir.

Uzun zaman önceki konum canlanmış :) duygulandım bi' an :)
bisikletim ciddi anlamda güzelleşmiş bu kadar zamanda

goruntu harıka zaten bu tıp kadrolar konforlu oluyor surus acısından ama bıraz agırlar tek kusuru o bol pedallar ;D yeterkı pedal aşkı olsun yetEERRRRRR ;D

Geri