Scudo Sports

Canell 7005 Aluminium Kadro

Deloth

Üye
Tepki
8
10 sene kadar once aldigim, uzerinde o zaman takilmis shimano 105 ve stx aksamlari, mesafesi oldukca kisa markasini kavrayamadigim muhtemelen hafif bir masasi, arkasinda adi bir bagaji olan hor kullanilmis, ama sapasaglam MTB bisikletimin hassas tartida degil elime alarak ciktigim duzgun calisan ev tartisinda 13kg civari gelen agirligi var. Kadromun aluminyum renginden ve su güne kadar bana verdigi hizmetten cok memnunum, bu nedenle kendisi hakkinda detayli bilgi edinmek istedim agirligi vs. seklinde, fakat nette arama yaptigim zaman Canell 7005 aluminium hyper alloy kadroma dair pek birsey bulamadim. Bilenler paylasirsa sevinirim, fotograf makinem olunca basliga resmini de ekleyecegim.

Scudo
Ben şahsen ilk defa duydum. Resimde eklerseniz çok merak ettim doğrusu.

Kadronun resimleri:

(link)
(link)
(link)

Ayrıca dijital makine kotu oldugu icin cektigim fakat sayfaya koymadigim okunamayan baska bir yapistirmadaki bilgi yazisini da text olarak ekliyeyim.

''7005 Aluminium Seamless tubing KT Design''

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Çok büyük ihtimalle bu "No-Name" bir kadro, etiketler üzerinde sonradan, bir markası için yapıştırılmış gibi duruyor.
Önceki yıllarda bu çok yapılan bir uygulamaydı, abartıp "Shimano" marka bisiklet bile sattılar böyle...

Geri