Scudo Sports

Cane Creek Furç,Zoom Sele borusu,Kelepçe,Dış lastik,Orta göbek vs.

memocy

Forum Bağımlısı
Tepki
704
!!! GARAGE SALE !!!
Cane Creek Furç - Sıfır , 1 1/8" : 20,00 TL.
(link)

Zoom 3 D FORGED Sele borusu : Alloy, 30.4 ölçüsünde , çiziksiz, 350 mm , 350 gr. : 25 TL.
(link)

Maxxis Larsen TT Dış lastik : 1 adet , 26*2,00 . UST : 25 TL.
(link)

Maxxis Crossmark Dış Lastik : 2 adet , 26*2,10 . UST : 45 TL. (Lastiklerden bir tanesinin UST özelliği kullanılamıyor.)
(link)

Hutchinson Bull Dog Dış Lastik : 1 adet , 26*2,00 . UST 25 TL.
(link)

3 adet sele kelepçesi : 27,2-30,4 ölçüleri için. Tanesi 7,5 TL.
(link)

Shimano hollowtech orta göbek : 113 mm , BB-ES71 model (XT serisi) : 20 TL.
(link)

Rulmanlı orta göbek : Yeni seri XT ve XTR için uyumlu no name orta göbek 20 TL. (Elimdeki göbeğin pulu eksik olduğu için almıştım,1 pulu eksik ve sıfır)
(link)

Deore arka göbek : V fren uyumlu, M 510 serisi, Fliber ve yedek parça isteyenler kaçırmasın. 20 TL.
(link)

Hutchinson patlak seti : Protect Air sıvısı ve Fast Air havalı patlak önleyici , Sıfır, Tanesi 10 TL.
(link)

Bayram sonrasına kadar cep ile iletişim sağlayınız : 532 722 63 95
Not : Takas teklifleri kabul edilebilir.

Scudo
merhabalar,
tubeless icin patlak onleyici sıvı sadece tek bir jant icin midir ? yoksa bir sise birkacında kullanılabiliyor mu ?

@Nevzat K.

evet o da satılık..

# patlak önleyici sıvı 1 set için. yani hem ön hem arka tekerler için..

# Furç SATILDI.

Hutchinson Bull Dog Dış Lastiklerin sana zahmet yanaktaki yazılarını çekip göstere bilirmisin birde tuplusmu saygılar

mrb. evet tubeless lastikler.. şimdilik bull dog'u bir arkadaş için ayırdım.. değişiklik olursa sizle irtibata geçeceğim..

Hollowtech 2 XT orta göbek (siyah olan) ve Maxxis TT'de ayrıltıldı..

Diğerleri için ilan güncel..

bull dog''un yandan resmi şöyle..
(link)(link)

2 crossmark ve deore 510 arka göbek satılmıştır.

Mehmet abi orta göbek için teşekkür ederim.Tarttım xtr dan daha hafif çıktı :D ve mükemmel akıyorlar ayrıca dergiler için sağol

lastiklerden BULLDOG ,sele borusu,patlak tamir seti,kelepçeler ve hollowtech orta göbek için ilan güncel.

Her parça yanında son iki yılın sayılarından 1 ad. yabancı bisiklet dergisi hediyeeee..

Geri