Scudo Sports

Canavarlarim calindi!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@smhcnr

ilginizden dolayi cok tesekkurederim, bir umut dogdu icime sayenizde.
aksamlari dediginiz gibi disarilardayim tabi yayan olarak diil bisikletli olarak. gelen gecene bakiyorum ama hic denk gelmiyor malesef :(

Scudo
halen haber yok sanırım..foruma her girişimde bu bölüme bakıyorum belki güzel bir haber alırız diye ama malesef..umarım en kısa zamanda bulunur bisikletlerin.bu gün ben de idealtepe-fenerbahçe yapacağım dikkatle her gördüğüm bikeye bakacağım..
sevgiler

msconfig, bisikletlerinin çalınmasına çok üzüldüm, ama en kısa zamanda bulacağına inanıyorum... iyi şanslar dostum...

Özelden telefon numaranı verirsen, tekrar görme şansım olduğunda arayabilirim.

malesef hic ama hic haber yok. :(
telefon numaram 0535 748 77 57 arkadaslar
goren veya duyan olursa lutfen once polisi sonra beni arasin ricaediyorum :(
poliste calinan bisikletin ozellikleri hakinda dilekce vermistim o yuzden gordugumuz zaman alabilme sansimiz yuksek.

gece yarıları bile gezerken 4 gözle bakıyorum bir şey olursa haberdar ederim. Temennim en kısa zamanda bulunması.

dostum geçmiş olsun yaa hakketden içime battı çalınması üzüldüm keşke istanbulda olsamda arayabilsem neyse herşeyde bi hayır vardır deyip sabretmek lazım inş bulursun kardeşim geçmiş olsun

Geçmiş olsun msconfig inş kısa zamanda bulursun.Bende G.o.p civarında oturuyorum görürsem haber veririm.

olay ilginç ya geliyosun biri yok inip çıkıyosun diğeri de kaybolmuş.:s ne cesaret ya.
bide bu çalınan bisiklletler uzun zamandır senin imzanda duruyor.ne zaman çalındı bunlar :S çalınanlar başka mı :S anlamdım

Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda bulunur berbat bi durum çalanların inşallah Allah kısa zamanda belalarını verir sevgiler....

çok geömişler olsun ya inşallah en kısa zamanda bulunur bende deli gibi bağlayınca yahu ne olacak diyorlar al işte dün akşam benimde koltuğu çalmaya çalışmışlar allahtan koltuğa bile kilit takıyorum uğraşmamış gitmiş nasıl bir zihniyet anlamak mümkün deil :boese157: :boese157:

@msconfig

canavarlarda çalınıyorsa artık bizimkilere neler olmaz:D :D neyse olan olmuş bundan sonra daha dikkatli olursun artık

@kurt

Bu bisikletsevenler grubu forumunda kimse kimseye küçümseyeci bir şekilde tavsiyede bulunmamıştır. Zannedersem siz ilksiniz, bravo. Hırsız arkadaşları da dolaylı yoldan tebrik etmişsiniz, onların yaptığı işi haklıymış gibi göstermişsiniz.
"Geçmiş olsun." gibi bütünlüğü kuvvetlendiren cümleler belki bu bisiklet sürmeyi, bisiklet için önem gösteren forumda daha hoş olurdu sanki.

Dilin kemiği yok galiba, lafın nereye gideceği pek kestirilemiyor.

herseyi gectim 4 ay onceki konuya bunu yazmanin ne anlami var ?
rica etsem bir yonetici arkadas konuyu kapayabilir mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri