Scudo Sports

Canavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn 4 Ağustos'ta Sinemalarda

Riverside

Aktif Üye
Tepki
240
İsim
Burak
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar bizzat bizim emeğimiz olan bir film. Fantastik Komedi dalında en güzel örneklerden birisi olacak inşallah. Fragmanı izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Başrollerde Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak gibi isimler mevcut. Filmin yönetmenliğini ise Deccal filminin ünlü yönetmeni Özgür Bakar üstleniyor.

Scudo
Sinemadan olmasada internet üzerinden izlerim hocam, buraya not düşeyim. :) Emeğe saygı lütfen...

@Riverside birşey sormak istiyorum sakıncası olmazsa.
Neden bu tarz “yetişkinlere hitap etmeyen” ( şahsi düşüncem böyle) komedi yapılmaya çalışılıyor ısrarla. Tek mesele gişe konusu mu? Yoksa üretkenlik veya başka konularda mı sorun var?
Sizi yakalamışken içtenlikle sormak istedim. Ayrıca cevaplamak isterseniz sizin emeğiniz hangi noktada devreye giriyor film işinde.
Paylaşım bilgilendirme için tşkler.

@IMad Hocam her zaman böyle samimi soruları cevaplamaya hazırım. Babamın bizzat çalıştığı şirket yapıyor filmi. Sosyal medya ayağında bir firma ile çalışmışlar ama rezalet... O kadar para vermelerine rağmen gonderilerde 30-40 beğeni vardı. Ben bilişim sektöründe çalışıyorum. Yardım olması amacı ile ben üstlendim filme 1 hafta kala bu işleri. Facebook, Instagram, forumlar derken 200.000 kişiye ulaştık çok şükür.

Film aslında yetişkinlere hitap eden bir film. Fantastik komedi. Çocukluk pek bir yanı yok. Filmler çekilirken öncelikle senaryoya bakılır, ondan sonra bütçeye. Bütçe o kadar önemli ki zaten eliniz kolunuz biraz burada bağlanıyor. Ne kadar para o kadar köfte meselesi. Herkes kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyor öyle diyeyim size.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Geri