Scudo Sports

çanakkale'den çıkıyorum 2 haftada nereye kadar gidersem

hiç dert etmeyin çıkılmayacak yokuş değil ön arka full yüklü katlanır bisiklet ile çıktıysam o yolu :)

hiç dert etmeyin çıkılmayacak yokuş değil ön arka full yüklü katlanır bisiklet ile çıktıysam o yolu :) sizde rahat rahat çıkarısnız

Scudo
Hiç olmadı inin ikitekerden. İttire ittire yine çıkarsınız. Bütün yol ikiteker itecek değilsiniz ya :D

Merhaba,
Yol bisikleti mi kullaniyorsunuz?
Heybe mi sirt çantasi mi var?
Ortalama kaç km hiz oluyor ve günlük max kaç km yol yapiyorsunuz?
Yazin ben de çikacağim tura ama kafamda deli sorular var:)

Hocam selamlar Çanakkale de Gelibolu turları konusunda en iyi firma Wilusa Turizm'dir.

Ayrıca bisikleti ve eşyaları emanet konusunda yardımçı oluruz.

Çanakkale Bisiklet Platformu Facebook sayfasına mesaj atmanız yeterli,

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Güzel rota bence şehitliği de bisikletle gezsen daha güzel olurdu.Zaman yok heralde.
15 günde geze geze Antalya ya gittim.
Selçuk,efes,şirince,köyceğiz(tekne turu mutlaka yap)Saklikent,patara,kaputaj,kelebekler vadisi,gelidonya feneri,adrasan ,olimpos a ugra.İyi yolculuklar.

Rota üzerinde Seferihisar'dan portakal bahçeleri arasından geçerek Sığacık'a uğrayabilirsin. :) Sahili kamp kurmaya müsait ve oldukça keyifli... Cittaslow(yavaş şehir) ünvanı almış bir yer aynı zamanda. Sığacık Kaleiçi oldukça güzel orayı da gezebilirsin. Yolun açık olsun, iyi pedallamalar.

Sığacık'tan bir kaç fotoğraf koyayım alt tarafa :)

SJCM0368.jpg
SJCM0385.jpg

@alinahit hocam merhabalar,
tamamen sahilden bir rota çizmişsiniz. yani çok kullanılan anayolların aksine daha sahilden yollar. bu yolların durumu nedir? araçların çok seyrek olduğu, tercih edilmeyen yollar mıdır? bizim de antalya'dan istanbul'a bir tur planımız var yaz için. bu yolların durumunu bilmediğim için sormak istedim.

@augustustr20

Yol bisikleti degil sedona 300 serisi bir bisiklet kullanıyorum.

Sirt cantasiyla bu kadar uzun yol olmaz

Max. Su kadar giderim/gidecegim diye bir durum yok. Tamamen kafama gore. Bazen 100km bazen 20km günde.

@Atalay ÇELİK

Wilusa yi gelmeden aradim. Bisiklet icin yardimci olamayiz dediler. Bisiklet platformuna ulasmak icin de gec kaldik maalesef. Şu an turdayim.

@cagdascaneroglu süper. Yazdim bir kenara mutlaka ugrarim oraya.

@serdar md evet zaman sikinti. Diger onerileri aldim. Tesekkurler.

@FatihKaanOz hocam an itibariyle kucukkuyu'dayim. Yolun tamami icin bir soyleyemem ama canakkale geyikli arasi muhtesemdi. Geyikliden sonra 0-300 rakim arasi baya indik ciktik. Muhtesem bir doga var. Behramkaleden sonra simdilik duz yolda ilerliyorum. Tur bitince mumkun mertebe yol notlarini yazmaya calisacagim.

arkadaşlar turu yaptım geldim. tamamını maalesef bitiremedim. dilek yarımadasından sonra dönmek zorunda kaldım. bir tur yazısı yazamayacağım (zaten de pek beceremem yazmayı) belki bir iki haftaya fırsat olursa.

ancak rota, yol vs konular hakkında sormak isteyen varsa mümkün olduğunca cevaplamak isterim.

@mehmetgacar soğucak'ı kaçırdım maalesef. dönüşüm biraz aceleye geldi.

@Birhan K. pateriça burnunda bir gece kamp kurdum en güzel gecelerimden biriydi.

@Melogram maalesef didim'den önce dönmek zorunda kaldım. o çayı gerçekten içmek isterdim.

@serdar md sökeye kadar olanları gezdim gördüm çok teşekkür ederim.

@cagdascaneroglu çok güzel tavsiye. fotoğraftan tam emin olamıyorum ama sanırım aynı yere kamp kurduk.

@alinahit hocam sağlık olsun birdaha yolun düşerse beklerim. Sağ salim bitirmenede sevindim bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: alinahit
Geri