@augustustr20
Yol bisikleti degil sedona 300 serisi bir bisiklet kullanıyorum.
Sirt cantasiyla bu kadar uzun yol olmaz
Max. Su kadar giderim/gidecegim diye bir durum yok. Tamamen kafama gore. Bazen 100km bazen 20km günde.
@Atalay ÇELİK
Wilusa yi gelmeden aradim. Bisiklet icin yardimci olamayiz dediler. Bisiklet platformuna ulasmak icin de gec kaldik maalesef. Şu an turdayim.
@cagdascaneroglu süper. Yazdim bir kenara mutlaka ugrarim oraya.
@serdar md evet zaman sikinti. Diger onerileri aldim. Tesekkurler.
@FatihKaanOz hocam an itibariyle kucukkuyu'dayim. Yolun tamami icin bir soyleyemem ama canakkale geyikli arasi muhtesemdi. Geyikliden sonra 0-300 rakim arasi baya indik ciktik. Muhtesem bir doga var. Behramkaleden sonra simdilik duz yolda ilerliyorum. Tur bitince mumkun mertebe yol notlarini yazmaya calisacagim.
arkadaşlar turu yaptım geldim. tamamını maalesef bitiremedim. dilek yarımadasından sonra dönmek zorunda kaldım. bir tur yazısı yazamayacağım (zaten de pek beceremem yazmayı) belki bir iki haftaya fırsat olursa.
ancak rota, yol vs konular hakkında sormak isteyen varsa mümkün olduğunca cevaplamak isterim.
@mehmetgacar soğucak'ı kaçırdım maalesef. dönüşüm biraz aceleye geldi.
@Birhan K. pateriça burnunda bir gece kamp kurdum en güzel gecelerimden biriydi.
@Melogram maalesef didim'den önce dönmek zorunda kaldım. o çayı gerçekten içmek isterdim.
@serdar md sökeye kadar olanları gezdim gördüm çok teşekkür ederim.
@cagdascaneroglu çok güzel tavsiye. fotoğraftan tam emin olamıyorum ama sanırım aynı yere kamp kurduk.