Scudo Sports

çanakkale'den çıkıyorum 2 haftada nereye kadar gidersem

alinahit

Aktif Üye
Tepki
246
İsim
A.Nahit Çağ
9 ya da 10 mayısta Çanakkale'ye otobüsle geçip bir günü orada şehitlik turuna ayırmak istiyorum. hamaset yapmadan rehberlik yapacak tavsiye edebileceğiz bir tur firması varsa önerilere açığım. ayrıca çanakkale'de bisikleti ve eşyalarımı emanet edebileceğim bir yer arıyorum.

ertesi gün yola çıkacağım rota şu şekilde:

Screenshot.png

rotadan alaçatıyı büyük ihtimal çıkaracağım. dilek yarımadasını bu şekilde çevresinden dolaşamıyormuşuz sanırım (jandarma bölgesi olduğundan) bozcaada ve cunda adasına uğramayı mutlaka planlıyorum. bundan başka tavsiyelere açığım. şuraya uğra ya da buraya uğrama, gerek yok gibi

Scudo
Geçen hafta bende Assos taraflarındaydım. Yolda gidip gelirken birçok bisikletli arkadaşı yollarda gördüm. Çok güzel bir rota iyi eğlenceler.

@alinahit kuşadasından sonra güzelçamlı davutları gezip söke tarafına geçmelisiniz. Kuşadası-söke arası arabayla 20 dakika ancak hep yokuş çıkacaksınız. Kuşadasından sökeye dönüş yolunuzu bence soğucak yaylaköyden yapın. Oraya gittiğinizde teşekkür ediceksiniz :) Hatta gözleme bazlama yerseniz ben burdan bir arsa mı alsam diye bile düşünebilirsiniz her gittiğimizde ailecek bu muhabbeti yapıyoruz çünkü ah buralarda yaşamak vardı diye :)

LyWZoZ.jpg

Yolunuzun üzerinde bafa gölü var. Mutlaka uğrayın. Serçin köyünde bir yılan balığı yapıyorlar aman aman benim önereceklerim bu kadar kazasız belasız :)

@mehmetgacar teşekkür ederim. dilek yarımadasına girip geri dönmek var aklımda. arada soğucak'a da uğrarız o zaman.Screenshot01.png

sonrasında söke üzerinden didime doğru yol alacağım.

Screenshot02.png

rotada kuşadası söke arası çok yokuş gözükmüyor sadece güzelçamlı'dan davutlar'a giden yolda 6 km'lik bir yokuş var.

arkadaşlar yok mudur çarşamba günü saat 9-18 arası bisiklete göz kulak birileri?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@alinahit merhaba kardeşim. Didimdeyim eğer didime uğrayıp bisiklete göz kulak olacak birilerini arıyorsan memnuniyetle yardımcı olmak isterim. Dediğin saatler arasında büyük ihtimalle iş yerinde olacağım ve ordada bisikleti koyacak yer sıkıntımız yok. Bilgin olsun.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Melogram teşekkür ederim; fakat çanakkale'de bir günü pedallamadan geçireceğim için çanakkale'de için ihtiyaç var. yine de çok sağolun

@alinahit rica ederim sen sağol. Eğer butarafa yolun düşerse bi çayımı içmeye beklerim :) kazasız belasız turlar olsun sana inşallah.

• Beğen
Tepkiler: alinahit
ilk gün için bisikleti emanet edeceğim yeri netleştiremedim bu yüzden geceyi otelde geçireceğim ve bisikleti otele emanet edeceğim. ilgilenen herkese teşekkür ederim. @Melogram siz çayı demleyin ben 10-15 güne gelirim :)

çarşamba günü yani yarın bisikletine göz kulak olabilirim arkadaşım.iş yerime bırakabiliriz. yanlız perşembe sabahı saat sekizde ben işten çıkmış olucam o saatte alırım dersen ben yardımcı olurum.iş yerim çanakkale kepezde

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mavi Kartal çok teşekkür ederim hocam: ama başka bir şekilde hallettim. yine de teşekkürler.

rica ederim. huzurlu ve güvenli sürüşler dilerim

• Beğen
Simdiden hayirli, kazasiz-belasiz yolculuklar o zaman :)

• Beğen
çok güzel rota Keşan'dan yola çıkıp Dikili'ye kadar gittim Ecaabat'a kadar tatlı rampalar var. Çanakkale Merkez tarafına geçtikten sonra Behram Kale'ye kadar can alıcı rampalar karşılayacak Behram Kale'de mola verip Kamp Alanında kalabilirsiniz sabah sizi güzel bir Midilli Adası manzarası karşılayacaktır.

Behram'dan çıkıp anayola geçtiğinizde yokuş aşağı devam edip sahil yolunu bırakmadan İzmir'e kadar güzel düz bir yolunuz olacak :)

Yolunuz açık olsun şimdiden keyifli turlar :)

• Beğen
@Mavi Kartal @CmlCLK çok teşekkürler.

@fatihy '' Çanakkale Merkez tarafına geçtikten sonra Behram Kale'ye kadar can alıcı rampalar karşılayacak'' derken ezine-ayvacık üzerinden giden yoldan mı yoksa geyikli-dalyan-babakale tarafından diden yoldan mı bahsediyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
troya üzerinden ezine ayvacık en son behramkale yolu baya rampa

• Beğen
@fatihy siz öyle diyorsanız işimiz zor demektir. benim gideceğim geyikli dalyan babakale yolu daha yokuşlu gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: fatihy
Geri