Scudo Sports

Çanakkalede bir bilinmiyen anıt ağaçlar

İrfan hocam, öncelikle harika fotoğraflar ve yorumun için teşekkürler...

Çınar ağaçlarını ben de çok merak ettim doğrusu; daha önce gördüğüm en büyük çınar G.ada' da, söylediklerine göre 600 yıllıktı! Ama o bunların yanında fidanmış da haberim yokmuş... :eek:

Daha 1 hafta, 10 gün bana müsaade - sınavlarım bir bitsin - ondan sonra siz istemeseniz bile şu meşhur incirlere ben de ortak olacağım... :D

Hepinizin ayaklarına sağlık, selamlar, sağlıcakla kalın..!

Scudo
@Kamil Yıldız

Daha 1 hafta, 10 gün bana müsaade - sınavlarım bir bitsin - ondan sonra siz istemeseniz bile şu meşhur incirlere ben de ortak olacağım...

Elbette buyurun incirin adı mı olur. :) Çanakkalede ne süper bisiklet kullanıcısı varmış.Bende bısıkletçi arkadaş arayıp duruyordum,Hemen gelin aslında bir dernek kurmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Kamil Yıldız
Emeği geçen herkese çok tşk ler.Köyün tertemiz havasından yeterince yararlanmış ve güzel muhhabetleiyle tamamalamışsınız.Bu mevsimde kavunda olması da aban garip geldi.Yanlış görmedim sanırım.Bisiklet severlerin en büyük avantajı sağlık bir yaşam içinde olamdı.onuda bu doğaya ve stres den uzak temiz havaya borçlu sanırım.Tşk ler paylaşımınız için.Cihan abiyede ayrıca tşk ler.İyi Forumlar.

@Erdal Eroğlu

Teşekkürler erdalcım.Emekliligin tadını çıkarıyorum,bir gün sende katılırsın artık turlarımıza,her zaman için bekleriz.Bu hafta sonu geyikli,bozcaada turu yapmayı düşünüyoruz.

@ercann dogann

Beklerız ercancım nasıp olursa yarın aleksandra truva ve bozcaada turu var ıstersen katılabılırsin..!

@sporcu71

Teşekkürler elimizden geldigince gezip siz arkadaşlara degişik yerleri görüntülüyoruz.

@RECEP İŞLEK

Sizleri bu gezdiğimiz yerleri paylaşmakla memnun edebildiysek ne mutlu bizlere saygılar.

Geri