Scudo Sports

Çanakkale

Adanalıyım ama gelibolulu sayılırım 10 sene orada kaldım çocukluğum orada geçti :) çok özledim oraları çok :)

Scudo
koskoca forumda gelibolulu yok mu ya??

Gelibolu'lu arkadaşım Hüseyin Şahin de bu forumda. Kendisi büyük olasılık bir faaliyette olduğundan dolayı foruma girememiştir.

tamam abi sağol.

Selamlar bisiklet dostları ve sevgili Çanakkaleliler.Bu cumartesi İzmir'den en az 2 kişi olmak üzere yola çıkıyoruz.Tahminen 22-23 Ağustosta Gelibolu-Eceabat ve Çanakkale'de olacağız.Bizi karşılamak ve bize eşlik etmek isterseniz memnun oluruz.Şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar ve büyüklerim. İsmim Hasan Can. 16 yaşındayım. Bu bisiklet işini kendimi 3.5 - 4 sene önce babam aşıladı . Tabi o zaman Lüleburgazdaydım. İlk kullandığım bisiklet Bianchi RC222 oldu. Daha sonra babam kendine astro aldı . Fakat onu beğenmediği için bana verdi. Astro'nun kadrosu santimlik yamukluk vardı. Onu sattık ve şimdiki 2.5 senelik bisikletim Sedona 781 D aldık. Gayet memnunum. Genelde uzun yolu severim. Gelibolu'da da Hüseyin amca (Hüseyin Şahin) ile genelde turlarıma çıkarım. Amcamdan ziyade benim arkadaşım gibi birisi. :) Memleketim Edirne. Yarışlara da katılmıştım. Şimdiden aranıza hoşbuldum. :)

Gelibolu'dan siteye kayıt olupta bisikletçi var mı acep ?

Not: Hüseyin Şahin dışında . :)

• Beğen
Tepkiler: Halit Kıran
Hasan kardeşim hoşgeldin, önümüzdeki günlerde bir Gelibolu Yarımadası turu yapmayı düşünüyoruz, birlikte olabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: iamhasancanbam
Selam bisiklet aşıkları. Ben kendimi bildim bileli bisiklet üzerindeyim. Şimdi hızla kilo verip tekrardan 75 kiloya düşüp rahat rahat pedallamak için diyet ve spor yapıyorum. Şu anda 95 model bisan mountain xt 24 speed bisikletle idare ediyorum. Çok yol yaptık sağolsun ama inşallah ona güzel bir kardeş gelecek yakında.

bende bigada yaşıyorum.bigalıyım.sık sık uzun turlar yapıyorum.ama henüz kendime uygun bir yol arkadaşı bulamadım..banada ulaşırsanız sevinirim

Geri