Scudo Sports

Çanakkale

Bu anlamlı tur için yolunuz açık olsun. Paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: kizak
Scudo
Aynen Özkan gibi,Resimleri izlemeyi çok severim.Mutfak görüntülei çok hoş..

Umarım bir sıkıntı ile karşılaşmazsın abi..Emeğin için sağ ol..

Eren sende 12 ye kadar yat.Bak ne projeler var. :) Sevgiler.

Cidden , En başda Patlak takımını unutma..:) İhtiyaç duymaman dileğiyle tabi..

• Beğen
Merhabalar Kamil kardeşim.Yine forumda tur için gerekli malzemeler hakkında konu açan arkadaşıma buradan teşekkür ediyorum. Malzemeleri yavaş yavaş topluyorum. Yanıma kerekli olan herşeyi alıcam.Senin önerilerini almaktan onur duyarım.İlgine teşekkür ederim. Hava çok soğuk yagmur ve rüzgar olduğundan mutfakta monte ettim yorumların için teşekkürler. Tabii ki yama seti olmazsa olmaz.Malzeme listemi hazırlıyorum. Saygılar.

abi paylaşım içiin teşekkürler inşallah ilerleyen zamanda bizede nasip olur böyle bir yolculuk ...

• Beğen
Paylaşım için teşekkürler, şimdiden kolay gelsin...

• Beğen
şimdiden iyi yolculuklar dilerim:) çantayı uzun turda ilk siz deneyeceğiniz için ben ayrıca bi heyecanlıyım:) test sonuçlarını bekliyorum:)

Anlamli bu büyük günde . Canakkale, ye pedallamak muhtesem . Bisikletin ve hazirliklarinda mükemel Yolunuz acik olsun.

• Beğen
çantanı çok beğendim. turdan sonra kullanımı hakkında görüşlerini öğrenmek istiyorum.iyi yolculuklar.

• Beğen
Hüseyin kardeşim turumu tamamladım. Çanta hiç proplem olmadı.Valize koyduğumuz herşeyi koydum.Tek tek de kullandım.Su geçirmedi terleme yapmadı.Herkese tavsiye ederim.Bu fiyata böyle benzeri bir çanta bulmak çok zor.Çantaya bu linkten bakılabilir

Mrb

ben çömez olarak 11 temmuz gibi istanbul silivriden başlamak üzere denize en yakın yolu kullanarak antalyaya kadar 2 ayda inmeyi planlıyorum.

öncelikle bolca tavsiye öneri nasihat ve
bana katılacak arkadaşlar arıyorum.

istediğiniz yerden katılabilirsiniz, ayrılabilirsiniz...

tarih çok kesin olmamakla beraber erken veya daha geç olabilir. arkadaşım adem her şey yolunda gider ve bu tura katılabilecek olursa Kpss den sonra hemen çıkarız, ancak katılamayacak olursa çok daha erken de olabilir.
rota ve tarih de tartışma konusudur.

hadi güzel bir ege kıyı köylerini tanıma gezisi yapalım ;)

ben aynı turu ağustos ayında planlamıştım ama 2 ay ayıramam ama bu tarihlere sarkarsa sana katılabilirim..ayrıca temmuz ayı egede beyin pişirirsin:) onun için daha geç düşün bence forumda yeniyim ama tur tecrübem fazladır...ben istanbuldan çıkıp fethiye kabak koyuna kadarf bi rota çizmiştim yaklaşık 15 gün kadar sürücekti....uyarsa konuşuruz tekrar.....

rotayı kabataslak olarak belirleyin ona göre tavsiyede bulunalım. bence kpss den sonra başlamanız bana göre mantıklı geliyor. ayrıca belirtmek isterim ki gerçekten süper bişey yapıosun . vazgeçme , hayatında enlerden biri oluacaktır.:)

@burak altınsoy

benim tecrübem ve kondisyonum olmadığı için muhtemelen 15 günde bitiremem...
ancak izmire vardığında orda buluşup fethiyeye doğru devam edebiliriz. hem ben izmire kadar kondistonumu toparlamış olurum?

yola ne zaman çıkıp kaçında izmirde olursun?

• Beğen
Tepkiler: burak altınsoy
ağustosun ortalarına doğru çıkış yapabilirim diye düşünüyorum ama iş yoğunluğumada bağlı biraz...bi aksilik olmazsa 15 ağustos diyelim...önemli olan çıkış tarihim...birkaç yerde arkadaşlara uğrıycam o yüzden izmir 4-5 gün kadar sürer....bana sana ulaşabileceğim bir numara yada adres verirsen izmire vardığımda seni bulurum ..izmiri bilirim akrabalarım var orada..4-5 senede yaşadım ayrıca....sağlıcakla kal şimdilik

selam arkadaşlar forumumuzda gelibolu'lu var mı acaba??

Geri