Scudo Sports

Çanakkale

arkadaşlar,ben balıkesir,akçaylıyım.son iki yaz sezonunda bisikletimle iki defa ist/akçay turu yaptım.birdahakine sizlaride ziyaret etmek isterim.

Scudo
ben çanakkale çevresinde bisiklet turu yapıyorum. Biga'daki yazlığımızın çevresinde çeşitli kasabalrı geziyoruz. 15 yaşındayım ve şu ana kadar gidebildiğim yol (gidiş geliş)maksimum km 44 . bu benim yaşımdaki biri için önemli bir uzaklık olsa gerek. eğer biga ve çevresinden bir yer gezecekseniz yazın size eşlik edebilirim.

ben bigalı değilim ama bigada yazlığımız var ve orda bisiklet sürüyorum. yaşadığım kent istanbulda bisiklet sürmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: togi
Ben de Çanakkale merkezde yaşıyorum. Pedallamak isterim de biraz formdan düşmüşüm, kondisyonu toplayıp düşeceğim yollara.

• Beğen
çanakkaleden olan varsa antremanlara ve gezilere eşlik etmek isterim.....

• Beğen
@cumhur

4-5 gün Geliboludayım.

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
@murat856

olmazmı murat bey hemen ömer mart ilk öğretim okulu yanında oturuyorum nereye istersen ben 8 -11 ekimde yollar hepımızın pankartıyla muğla bısıklet dernegının duzenlemıs olduğu gökova dort günlük kamplı turnuvasını katılıyorum nsp olursa akyakadan baslayıp bodrum datçaya ferıbotla gecıyoruz marmarıste bıtecek. o radan ver elını kıyı serıdınden antalya nsl dusunuyorsanız takılın bana

@eYa

Çabuk gel kardeşim askerden hemen baslayalım turlara bende karabıgalıyım ama çanakkalede oturuyorum.hayırlı teskereler.

@17.mehmetali

Selam kardeşim çabuk dön çanakkaleye ne yazıkkı çanakkalede bısıkletçı şöyle kamplı türkıye turu yapacak arkadas bulamadım.Görüşelim.

@cumhur

Selam olmazmı bende arkadas arıyorum,görüselim.

@gurkan

Ben canakkaledeyım ekımın 4dordune kadar sonra gokova turuna katılıyorum.

var tabi olmazmı murat abim kamil abi gürkan musa salih etem yusuf cengiz hakan

• Beğen
gelibolu ya asker olarak geliom oralarda hafta sonunda bisiklete binmek istiyorum.umarım bunun için fırsatım olur ve turlarız güzelce...
selamlar

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Selam Çanakkale merkezde oturuyorum. Yol bisikleti kullanan ve hafta sonları sabah 09:30 civarlarında antrenmana çıkabilecek arkadaş arıyorum.

Not: Yada Yol bisikleti ile antrenman yapan arkadaşlar varsa, mesaj atarlarsa onlara da katılabilirim.
teşekkürler.

Geri