evet lutfen ırtıbatı kopartmayalım ben ıstanbulda ıkametkah edıyorum ama canakkalelıyım bu yaz bısıkletıde getırmeyı ıstıyorum canakkaleye abılerımle gezmeyı bende cok ısterım
çanakkale=temiz hava,yardımsever insanlar,doğa,orman,deniz,kilitbahir kalesi,tarihi güzellikler...of çanakkale of keşke oraya gelip gezebilsem hayran olduğum şehir...
18 Mayıs'ta 3 kişi olarak Çanakkale'nin bir bölümüne gezi yapma olanağı bulduk arkadaşlarımla.Arkadaşlarımın İstanbul'dan gelmelerini rica ettim çünkü bulunduğum yerde bisiklete binen kimse yoktu..Güzel bir gezi olmuştu,ben onun öncesinde yapmak isterdim bu geziyi ama okulum bitti bu yıl,tek başıma da geniş kapsamlı bir tur yapamadım.Benden tavsiye bir organizasyon yapın ve gezin çünkü çok güzel yerler var Çanakkale'de..Tarihi olarak tur düzenlenebilir,Abide'ye giden yol çok güzel yeni asfalt yapılmış bisikleti sürmüyorsunuzz akıp gidiyorsunuz,Şehitlik Abide'ye çoook ters kaldığı ve arkadaşlarım yorulduğu için gidemedik)Hem iyi bir antreman olur hem de gezmiş olursunuz,zaten bisikletin en güzel yönü hem spor yapmak hem de gezip görebilme imkanına sahip olmaktır bence.Ben Çanakkale'yi kapsamlı olarak gezebilme imkanına erişemedim,ama siz kaçırmayın derim.
Ben de Çanakkale de okudum zamanın da 2006 mayıs' ta İzmir'e döndüm 2001 -2006 yılları arssında orda yaşarken zaten bir bisiklet topluluğumuz vardı. Şu anda da mevcut olması lazım iyice araştırırsanız orda bulabilirsiniz. Her yeri dolaşmıştık onlarla.