Scudo Sports

Çanakkale

Dün gece de pedallarken bir kaç dereceli pedala rastladım çan ve çanakkale turları düzenleniyormuş (çoğunlukla çan) gökte ararkrn önümde belirdiler. Telefonlarını aldım allah nasip ederse biraz kondisyondan sonra onlara katılacağım onlarda büyük bir kafileymiş belki Ahmet ZEREN'de onlar içerisindedir. İlginiz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: karaz
Scudo
Rica ederim.(kendisi benim tedavim ile uzun süre uğraştı.)
Tanışırsanız mutlaka selamlarımı iletin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: jesus navas
@karaz Ilettim kendisiyle iletisime gectik ancak benim tekerlekler inceymis sanirim dağlığa taşa gelmez dediler kendileri belki uzun yol olur çan çanakkale gibi

Anladım sizin bisiklet mtb değil herhalde.
Teşekkürler selam için.

Merhaba Yenice ile ilgili sorularım olacak, bana yardım edebilir misin Ahmet

ben de varım grubu hortlatmak adına yazmış olalım birlikte pedallayalım :D

Çanakkaledenim ama tur falan olursa katılırım

Gelibolu'da iki amcam (ve aileleri) var. Amcamlari ziyarete gittigimde bisikletimi yanimda goturmeyi dusunuyorum. Eceabat, Şarköy gibi birkaç guzergahta surmek istiyorum. Korudağ yolunda tirmanmak istiyorum. Gelirsem sizlere mesaj atarim artik..

Not: Balıkesir'denim..

Bizim de Gelibolu merkezde (çarşıda, Roma Dondurmacısı'na 1 dk mesafede) bir evimiz var ama sadece yazları kullanıyoruz. Gelibolu'ya her geldiğimde yüklü tur bisikletimle geliyorum ve orada kaldığım sürede yalnızlık çekiyorum. Bu başlık iyi oldu. Şimdilik yokum ama yazları görüşürüz :)

• Beğen
Tepkiler: Halit Kıran
konuyu hortlattığımız iyi oldu o zaman, hatta katılmak isteyen arkadaşlar bana telefon numaralarınızı özel mesaj atarsanız whatsapp grubu kuralım, bi şeyler planlaması falan daha rahat olur ne dersiniz?

Var tabiki. Tur'a döndürdüğüm siyah carraro'mla dolaşıyorum hamzakoy ve etrafta. Gerçi şuan gezmek için şunun peşinde koşuyorum. Şubat benim olacak nasipse :)

Dosyalar

• Screenshot_2016-11-10-21-16-31.jpg
    Screenshot_2016-11-10-21-16-31.jpg
    49,2 KB · Okunma: 13
  • Beğen
Tepkiler: Birhan K.
yakın bi zamanda Gelibolu'dan Kilitbahir tarafına gitmek var kafamda kar kış gelmeden, günübirlik gidip gelmek var kafamda ama gelcek olan varsa kamp da yapabiliriz

Çanakkale için Çanakkale Bisiklet Platformu üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

(link)

reklama giriyor mu, problem yaratır mı bilmiyorum. Sıkıntı olursa silebilirim yorumu teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Şevket Akça
Günlük standart işe git-gel için bisikletimi kullanmaya başladım artık havalar buna elverir kıvamda. Hafta sonları içinde merkez > güzelyalı ve kilitbahir > eceabat gezileriyle yavaş yavaş ter atmaya başlamak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
Biz de biga da sürüyoruz :D Yolunuz düşerse beklerim.

teşekkür ederim. Bisikletimi Biga'dan aldım zaten sık sık geliyorum. ilerleyen zamanlarda kondisyon olarak iyi bir seviyeye gelirsem aracıma yükler gelirim. iştirak ederim sizlere.

Bir hafta sonu ben de gelirim tura :D

• Beğen
Tam yaşanılası bir şehir olarak gördüğün yerdir. Buradaki bisikletçi arkadaşlara şanslı olduklarını söylemeliyim. :)

• Beğen
Çok şükür çanakkalemizin her yeri ayrı güzellik. MTB ciler için biga bayramiç çan yenice bulunmaz nimet iken yol bisikletçileri için efsane parkurlar var. Biga çan yolu şu sıralar favori parkurum. Çok hafif eğimlere sahip güzel bir yol.
Hafta sonu kısmetse biga dan gönene doğru süreceğiz.

Geri