Scudo Sports

Çanakkale

çanakkale bandırma arası sanırım 150-160 km. havalar iyi olsa dahi beraber antrenman yapmamız zor olur. zaten gelirken yeteri kadar yorulursunuz. ilginize teşekkürler.

Scudo
Arkadaşlar öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun... ben bu sene itibariyle Gökçeada'ya geldim... bisiklet ve doğa etkinliği yapmak için süper bir yer... eğer yolunuz buralara düşerse sizinle pedal çevirmek isterim... gelmek ve gezmek isteyen arkadaşlar gelmeden önce beni ararsa her konuda yardımcı olmaya çalışırım... unutmadan yazın bir kaç etkinlik planlamayı düşünüyorum... planlamada bulunmak ve katkı sağlamak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir... hepinize iyi ve güzel pedallı günler dilerim... efce...

@efce

Merhaba.
Gökçeada bizim sürekli turladığımız eşsiz yerlerden. Bu senede birkaç kez dolaştık.Bazen günü birlik ya da birkaç günlük kamp yapıyoruz.Birlikte sürmekten zevk duyarız.
İyi bayramlar,sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: efce
arkadaşlar Çanakkale'de bulunmamıza ve birer bisiklet sevdalısı olmamıza rağmen bir grubumuz yok sanırım... ben forumu baya bi gezdim ama Çanakkale ile ilgili bir grup göremedim... eğer varsa beni de bilgilendirirseniz sevinirim... eğer yoksa ben bu grubu kurmayı düşünüyorum destek verirseniz sevinirim... Ben aslen Çanakkaleli değilim ama şehir merkezinde bisikletler için özel yol bulunan bir şehrin bu forumda bir grubu olmalı bence...:)
sevgi ve saygılarımla, efce...

Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birinde bulunuyoruz... ben topluluğu yeni gördüm... bende kimse bu konu ile ilgilenmemiş diye bir grup kurdum... linki aşağıda...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=53255

en kısa zamanda düzenleyeceğimiz etkinlikte buluşmak üzere herkese iyi pedellar...:)

sevgi ve saygılarımla, efce

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Cihan abi eğer buraya gelme durumunuz olursa veya Çanakkale'de bir etkinlik yaparsanız haberim olursa sevinirim...ilginiz için teşekkür ederim... sağlıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Herkese merhaba, ben Çanakkale'den Erol.
Genellikle iş için pedal basıyorum ama artık kendi çapımda Pazar günleri turlamak istiyorum. Derken forumu keşfettim ve hemen üye oldum, bu forum sayesinde güzel turlar atabiliriz diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: alper günak
selamlar, bende Çanakkale Merkez'denim. İş için biniyorum fakat nedense birden turlama hevesim coştu, hayalimde hep bisikletle köyüme gitmek vardı sanırsam bunun etkisi oldu. Bakarsınız bir Çanakkale - Yenice turu düzenleyebiliriz.

katılmak isterim, beni de ekleyebilirsin.

Arkadaşlar ismi olan bir grubumuz, topluluğumuz yok diye duyan da Ç.kale' de bisiklete binen yok sanacak!

Fikriniz yine de desteklenmeli, ama siz etkinlik istiyorsanız bize katılabilirsiniz! Zaten bisiklete gönül veren, sürekli bisiklete binenlerin bu ufacık şehirde birbirine rastlamaması mümkün değil!

Aşağıda verdiğim linkleri bir inceleyin; düzenlediğimiz turlardan bazıları!

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=52315

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=52908

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=53675

Profilimde mail, msn her türlü ulaşabileceğiniz bilgi var! Ö.m yoluyla da merak ettiklerinizi sorabilirsiniz; yukarıdaki başlıklarda ileti yazan ve konumu Çanakkale olan herkes size yardımcı olacaktır, sadece ben değil... Görüşmek üzere..!

Hafta sonları saat 09:30 civarları yol bisikleti ile ezine tarafına doğru antrenmana çıkıyorum bisikletli hiç kimseyi göremiyorum. Yol bisikleti kullanan arkadaş yok mu hiç?

@Özgün ÇETİN
şimdiden hoşgeldin diyelim, o zaman havalar müsaade ederse turlayabiliriz inş.

8 MART 2010 Çanakkakle Şehitlerimizi anma turu için bisikletimi kademe kademe bu yolculğa hazırlamaya çalıştğım fotolarımı sizlerle paylaşmak istedim.İnşallah Çanakkalede tüm yurttan diğer bisiklet topluluklarını fotolarını günü gelincede sizlerle paylaşacağım.Umarım bu yaptığım Hazırlık sizi sıkmaz .Hepinize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.Fotolara yorum yapmayacağım.

merhaba.arkadaşım hazırlığını paylaştığın için teşekkürler.umarım yolun açık olur herşey gönlünce olur.selamlar.

• Beğen
Tepkiler: kizak
Hazırlıklarınızın iyi gittiği açık, birde malzeme listesini eklesen daha iyi olacak.
Paylaşım için teşekkür ediyorum

• Beğen
:eek:)ilk düşündüğüm şey hazırlık için bu kadar foto çekildiyse birde dedim gezi resimleri eklendiyse artık akşama kadar resim incelerdik..hoşuma gitti.. enteresan bi konu:eek:) emeğinize sağlık..

• Beğen
Geri