Scudo Sports

Çanakkale

ozaman dag bisikletliler olarak bir grup kuralim :)

sen 1 ben2 başka ?:)

Scudo
Başkada yok :D zaten bende 12 mayıstan sonra yola geçicem :D

dünden beri oraya yazıyorum buraya yazıyorum bir gruba dahil olamadım:) bisiklet evde paslanacak :)
aslında sahil gezintisi,orman gezintisi daha iyi yol gerçekten tecrübe istiyor.
henüz kimseyi bulamadım.

Keşke zaman olsa. Katılmak isterdim

Bilmem yapabiliriz birşeyler sabah erkenden belgrat ormanlarına hem güzel gezinti olur :D

katılmak iyi olur yada polenezköyde var sanırım?

Oraları tam bilmiyorum :D daha bilmiyorum istanbulda fazla yer :D ama her türlü manyaklığa varım günübirlik orman gezisi olur :D

Uygun olunca yazın bana ayarlıyalım birşeyler :D

Olur haberleselim kardesim bu hafta yokum ama ondan sonraki hafta uyarsa cikalim tura.

26.dan önce yapalım sınavlar başlıyo ondan önce buluşup gideriz biyerlere

Ok haberleselim bana uyar.tel paylasimi yapalim kardesim.

Merhaba arkadaşlar, aranıza Çanakkale'den katılıyorum. Bisikletim Corratec Super Bow modeli. Çanakkale bisiklet kullanmak için oldukça ideal bir şehir, dün sezonu açtım ben de. Kordonda yaptığım gezi videosunu da sizlerle paylaşmak istedim. Tekrar merhaba herkese.

Aramıza hoşgeldiniz :) Çanakkale üzerinden izmire tur yapan arkadaşlar mevcut.Onlara takılırsınız belki

Herkese Merhaba, Çanakkale'de bisiklet kullananlar nerelerde kullanıyorsunuz?

Kendi adımıza söyleyeyim, rastgele güzergâh belirleyip çıkıyoruz yola, mesela bugün kurşunlu köyünden bastık köy yollarından giderek karacaören kavşağından çıkıp çevre yolundan döndük, geçen sefer eceabata gittik ondan önce Çan yoluna, güzelyalıya...vs kısacası, bisiklerinin götürdüğü yere git :)

MTB sürüşü için köpekleri iyi kollamak lazım, bu gün 8-10 tanesinin arasında kaldım. Bir tarafımı kollayabilmek için gösterdiğim çaba takdire şahayandı :D kilitli kalmış maşa ile 1 km iniş yaptım arazide :D
Varsa patika şeklinde parkur bilen eşlik etmek isterim. İtfaiye yolları çokta sarmıyor.

Merhaba arkadaşlar Çanakkale merkez'e yeni taşındım.Eski bir merida tfs 500 kullanıcıyım.Lakin mtb yi devamlı yol lastiği ile kullanmış bir insan olarak şehir bisikleti ve yol bisikleti arasında gidip geliyorum =) Yardımcı olacak var ise çok mutlu olurum.

çanakkale mtb için çok büyük potansiyele sahip ancak kullanıcı mtb tipi kullansada ciddi anlamda süren yok denecek kadar az.
o yüzden yol veya şehir-tur bisikleti ile daha çok yol yapabilirsiniz.
Ben defalarca tek başıma denedim ancak defalarca etrafta ki hayvancılığın fazla olmasından ötürü köpek saldırısına uğradım, veya yanımda sürecek biri bulamadım

2-3 tane devamlı buluşan grup varmış Çanakkale'de.Sahilde bisiklet sürenleri durdurup sordum :)Köpekler genel olarak saldırma eğiliminde değillerdir.Lakin haraket eden nesnelere nedense koşup,havlıyorlar :) Kolay kolay birşey yapmazlar ;)

Çanakkale civarında günübirlik yada 1 2 günlük ksmp şeklinde tura çıkabiliriz ilerleyen günlerde . Kafa dengi arkadaş olursa.

Tura meraklı olan ve tecrubesi olan varsa ki sanmıyorum.

Benim tecrubem yok bu arada.

Geri