Scudo Sports

Çanakkale

@evrenozbilen
@evrenozbilen
Aynen öyle eğer kondüsyon varsa ve çalışılmışsa zor değil. Çıkardığım rota dağ tepe de içermiyor. En ağır eğim %4 o da toplasan 165 km de 5km bile değil. 70km sonunda saat öğlen 1 civarı Biga'da öğle yemeği için mola vereceğiz. Sonra 90km daha gidip 18:00 civarı Çanakkale. Dönüşte ise dediğim gibi Gelibolu'ya kadar gideceğiz yaklaşık 75km oradan otobüs ile döneceğiz.

@mehmet ulaş

Sevgili Mehmet bu çok uzun bir yol. Ben çok iyi bir bisikletçi değilim. Benden daha iyi olma ihtimalin yüksek. Ancak daha önce hiç tura çıkmadığım birisi ile 170 km'ye yakın bir yolculuğun sorumluluğunu da almak doğru olmaz. Eğer yalnız başına değilsen 2 kişi bile bir grup yapabilirsiniz. Bizim grubumuz da bu şekilde 2 kişi.
Zorluk olayı ise yukarı yazdığım gibi. Dağ bisikleti ile daha zor olurdu. Ancak ikimizde de yol bisikletleri var.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
Scudo
@Çağrı Soylu
Bende mtb var tabi o zamana kadar 1.50 silik şastik alıcam ama olabilir

@Emre Semerci
Abi mesaj at bana

2 günde zor gibi tekirdağ tarafı hep yokuş inip çıkıyorsun birde korudağı varki evlere şenlik

Biz buradayız ya siz ? :D

ANZAK-SALCANO-DARDANEL MTB CUP yarış parkuru hakkında bilginiz varmı ? :)

Öncelikle merhabalar tüm forum ailesine.
Yaklaşık 3 seneden beridir takip ettiğim, gerek interneti çok kullanmamaktan, gerekse vakitsizlikten üye olmayı göze alamdığım foruma nihayet ben de bugün katılmış bulunmaktayım. Adım Yakup, Çanakkalede öğrenciyim. 2 yıldır hem günlük şehiriçi ulaşımımda hem de vakit buldukça antrenman veya gezi amaçlı bisiklete biniyorum. Ciddi manada olmazsa olmazım olmuş durumda bisiklet benim için. Ne olacağı bilinmez tabii ki de bisikletin her zaman için hayatımda yer alacağına yürekten inanıyorum.

Neyse çok uzatmayayım, umarım beni de aranıza kabul edersiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: süleymanavcı
evlere şenlik dediğiniz koru "dağı" dediğiniz 350 metre rakımlı bir tepedir. gözünüz korkuyorsa paylaştığım linkteki güzergahı kullanabilirsiniz. hem bu rotayı kullanırsanız mesafede kısalıyor.

(link)

tam bende çanakkaleye bisikletle gidecek kimse yokmu diyodum :D

Arkadaslar Merhaba
ben siteye bugün üye oldum ama organizasyona katılmak isterim fakat bu kadar uzun bir yola çıkabilirsiniz bilemiyorum yeni aldığım dag bisikleti salcano astro 29 hd.
Ekipman ne almak lazım ne yapmak lazım bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirsiMisiniz. Tesekkurler.

@doganayy
yeni aldıysan ve tecrüben yoksa uzun yola hiç bulaşma derim :)

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
tecrübe yok..
önerinizi dikkate alıcam tesekkürler.

bir sorum daha var..ist içi gezi veya orman gezintisi organizasyonu varmı egerki var sa katılmak isterim.birde grup varsa dahil olmak tanışmak isterim.

mail adresim : d.dyilmaz45@gmail.com

@doganayy
Ben anadolu yakasındayım siz neredesiniz ?

istanbul eyüp ilçesi,santral istanbulun oradayım.benım ulaşım konsunda sıkıntım yok arabaya koyar gelirim bisikleti varsa grup dahil olmak isterim kardeşim

Grup olurda sürekli çıkılamıyor işte :D

her zaman olmaz tabiki fırsat buldukça varmı dahil oldugun bir grup.

20-21-22 mart izmir - çanakkale planımıza var bizimde 2 kişiyiz şu an

ist tercihim şu aşamada izmir uzak kaçar birde okadar uzun yol tecrübem yok reis.

Grup yok aslında var ama yok :D aslında yol bisikleti olmadığı için yoksa katılıcam gruplara mtbler yetişemex yolculara :D

Geri