Arkadaşlar herkez otobüsle filan gidiyor bisikletle giden yok mu koskoca forumda ? Tahmini olarak 2 günde gidilir veya 3 gün.Gitmeyi düşünen arkadaşlara duyurulur
yarın (saatten dolayı bugün) saat 10.30 itibariyle turumuz var. merkez-güzelyalı rotamız. yeni üyelerimizin kondisyon kazanması ve tanışmak (yalan amaç bisiklet sürmek) için orta şekerli bir rotamız var. zaman zaman sahilden, zaman zaman şehir içinden gideceğiz. yolda rampa diyebileceğimiz bir zorluk yok. ancak 1 km bile etmeyecek bir yokuşçuk çıkacağız
gelmek isteyen çanakkaleli bisikletçilerimizi bekleriz.
Bende öğrenciliğe (3üncü üniversite) yeniden başladım yaş 29, biraz kondisyon sağlayayım belki alırsınız aranıza, yollarda beyaz merida speeder görürseniz selamlaşalım
bugün kaç km yaptık bilmiyorum ama karaliman diye bir yerler vardı rotalarımızda gökçeada da olacak. eğer isterseniz ÇOMÜ Pedal Topluluğu isimli facebook sayfamzı takip edebilirsiniz. orada etkinlik oluşturuyoruz. belki başka turlar da uyar.
Minimum 20-22 km/s hızla gidilse(performansınızı ve bisiklet türünüzü bilmiyorum); 160/22=yaklaşık 7,5 saat sürer. Yarımşar saatten 2 mola ekleyelim, 8,5 saat sürer. Ki yol bisikletiyle iyi bir grupla, dağ-tepe dahil minimum 25-28km/s ortalama tutturulur. Dönüşte alınacak irtifalar sert olduğundan biraz daha ortalama düşecektir.
Asıl sorun bu Yenikapı-Bandırma feribotunun bisiklet kapasitesi olacak sanırım.