Scudo Sports

Çanakkale

Scudo
Arkadaşlar herkez otobüsle filan gidiyor bisikletle giden yok mu koskoca forumda ? :D Tahmini olarak 2 günde gidilir veya 3 gün.Gitmeyi düşünen arkadaşlara duyurulur :D

Biz de İzmir'den bisikletle gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım artık

tek başına mısınız kaç kişisiniz,istanbul pendikten katılabilirim.

yarın (saatten dolayı bugün) saat 10.30 itibariyle turumuz var. merkez-güzelyalı rotamız. yeni üyelerimizin kondisyon kazanması ve tanışmak (yalan amaç bisiklet sürmek) için orta şekerli bir rotamız var. zaman zaman sahilden, zaman zaman şehir içinden gideceğiz. yolda rampa diyebileceğimiz bir zorluk yok. ancak 1 km bile etmeyecek bir yokuşçuk çıkacağız :)

gelmek isteyen çanakkaleli bisikletçilerimizi bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: Güvenç Terzierol
Bende öğrenciliğe (3üncü üniversite) yeniden başladım yaş 29, biraz kondisyon sağlayayım belki alırsınız aranıza, yollarda beyaz merida speeder görürseniz selamlaşalım :)

Gökçeada'ya gelirseniz harika olur.

bugün kaç km yaptık bilmiyorum ama karaliman diye bir yerler vardı :) rotalarımızda gökçeada da olacak. eğer isterseniz ÇOMÜ Pedal Topluluğu isimli facebook sayfamzı takip edebilirsiniz. orada etkinlik oluşturuyoruz. belki başka turlar da uyar.

Nisan da belki katılırım ama ben 1 mayısta uzun tur yapacağım istanbul- izmir arası :)

@alperK tek başımayım kimse yok olursa gidelim çanakkaleye 2 -3 günde gideriz ağır ağır

3 Nisan'da Bandırma'dan gideceğiz. Ama tek günde :)

Bu da rotası
(link)

@Çağrı Soylu

Dönüşü 6 sında yine bandırma mı yapacaksınız? Boş yeriniz var mı? :D

@evrenozbilen
Dönüş 5 Nisan'da Gelibolu'dan. 3 günde 300km yol ve yaklaşık 3500 metre tırmanma yapacağız. :)

@evrenozbilen
Abi zor olmazmı bi günde 160 km ?

Abi bizde@Çağrı Soylu
abi bizde bandırmaya gelemim ordan gidelim 3-4 kişi

@mehmet ulaş

Minimum 20-22 km/s hızla gidilse(performansınızı ve bisiklet türünüzü bilmiyorum); 160/22=yaklaşık 7,5 saat sürer. Yarımşar saatten 2 mola ekleyelim, 8,5 saat sürer. Ki yol bisikletiyle iyi bir grupla, dağ-tepe dahil minimum 25-28km/s ortalama tutturulur. Dönüşte alınacak irtifalar sert olduğundan biraz daha ortalama düşecektir.

Asıl sorun bu Yenikapı-Bandırma feribotunun bisiklet kapasitesi olacak sanırım. :ckskc:

Geri