Scudo Sports

Çanakkale Geçilmez Bisiklet Turu Faaliyet Raporu

Scudo
Arkadaşlar geçen yıl kısmet oldu gittim mayıs ayında iki gün kaldım gezdim çok etkilendim.Rahmetlik dedem nur içinde yatsın şehit olmuş babannem anlatırdı.Yabancıların şehitlik yapıları daha sanki güzel geldi bana.Büyük abideye gelince kenarını plastik güvenlik şeridi ile çevirmişler girmek yasak üzerinize parçalar düşerdiye yazı vardı.Sanırım cam mozaikle kaplamışlar onlarda yağmurdan etkilenmiş.Çok üzüldüm dönüş yolunda Biga yakınlarında yolun kenarında sanki anzakların abide taşına benzer taş döküntüsü gördüm.Arabanın koltuğunu yatırdım aldığı kadar doldurdum.Kafama koydum bende bahçeme bir anıt yapacaktım ustaya çizdim tarif ettim başladık taş yetmedi akşam 19.30 yola çıktım (Yalova) gece 10.00 karanlıkta yeniden tıka basa arabayı doldurdum yolda zor geldi araç baya yüklemişim.Sabah 04.00 geldim ertesi akşama bitti.Sizlerle paylaşmak istedim ]http://img516.imageshack.us/img516/70/resim714khp.th.jpg[/URL(link)
(link)

Yorumlarını esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim. Çok güzel ve anlamlı bir tur oldu ben ve arkadaşlarım için. O kutsal yerlere inşallah bir gün sizlerde pedallarsınız.

@k.tecimen

Kemal abim merhaba. Bisiklet romorkunu bizzat kendim imal ettim :) ama kullanmanın bu kadar zevkli olacağını düşünmemiştim. Tek dezavantajı rampa tırmanırken arkadan bişey sizi çekiyor sanki :D ki çekiyorda :D Allah'tan rampa inişinde de ters tepki veriyor. Bu sefer itmeye başlıyor :) Ama kullanmaktan çok zevk aldım inan... Tır kullanıyor gibi :) Görüşmek üzere abicim

Arkadaşlar pedal basan ayaklarınız dert görmesin.Fotoğraflar çok güzel olmuş. Fotoğrafların altına çok kısa duygularınızı anlatsaydınız belki bu güzelliği çok çok güzel hale getirecektiniz. Yine de her şey gönlünüzce olsun. Sağlıcakla kalın...

Ayağınıza, yüreğinize sağlık. Çok güzel bir tur olmuş..Teşekkürler.

Serkan Abi'm. Pedalına ve yüreğine sağlık bu manevi değeri yüksek gezi için...
Keşke katılabilseydim size; İzmir'den "manevi hedefe" kadar pedallayabilseydim...

slm soguk şehrin sıcak kanlı bisikletcisi
harkulade bır geziye taha imza atmışsın
kadılamadıgım icin cok uzgunum ama siz olayı
enfes yorumsuz ve doyumsuz olarak sergıledıgınden
hanı gelmesemde ızlemeklede kalmadım yaşamış oldum
süpersiniz teşekkürler eşsız kareler yakalamışsınız.
ne dıyeyım en kısa zamanda pedalalamak dilegimle

@Erhan22
Merhabalar Erhan Bey,
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, bizleri gururlandırıyorsunuz.

Sevgiler...

@semeket
Çok teşekkür ederim kardeşim, yeni turlarda görüşmek dileği ile...

Sevgiler...

@Gürsel BARANLI
Merhabalar,
Çok teşekkürler yorumunuz için, anıt gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
Abide içerisine biz gezerken sorun çıkmadı. Herkesi alıyorlardı. Ama yukarıdan mozaiklerin düşmesine karşıda bir uyarı yazısı vardı.

Sevgiler...

@sporcu71
Merhabalar,
Çok teşekkürler. Oktay Abininde bahsettiği üzre ve benimde yazı altında yazdığım gibi bu sadece projenin başarılı bir şekilde icra edildiğini gösteren faaliyet raporu.
Gezi yazısı ve ayrıntılı fotoğraflar Tekerlek İzi dergisi Mayıs-Haziran sayısında ve burada gün gün yer alacaktır.

Sevgiler...

@Berker Kartel
Merhabalar,
Beğenmenize sevindik... Çok teşekkürler...

Sevgiler...

@planet58
Çok teşekkürler...

Sevgiler...

@cemsevin
Merhaba Cem Bey,
Bunun için çalışmalarımız sürüyor tabi ama, ayrıca zaman ayrımak çok daha zor. İnşallah yakın zamanda kitabımızı çıkartabiliriz...

Sevgiler...

@matrixod
Merhaba Oğuzcum,
Çok teşekkürler desteğin için. Birgün biryerlerde tekrardan pedallamak dileği ile..

Sevgiler...

@rahmankarataş
Merhaba Rahman Abicim,
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda pedallamak dileği ile...

Sevgiler...

Geri