Scudo Sports

İnceleme Çanakkale Bisiklet Turu Kamp Ekipmanları

Velespitli Seyyah

Keşfetmek Güzeldir...
Tepki
1.640
İsim
Sabri
Bisiklet
Carraro
Çanakkale Bisiklet Turu Kamp Ekipmanları - İncelemesi

Velespitli Seyyah'tan herkese merhaba bisiklet dostları; 24-25 Mart'ta yapılacak olan Kale Çanakkale Bisiklet Festivaline katılacağım ve bunun içinde kamp ekipmanları mı sizlere tanıtmak istiyorum. Umarım videoyu beğenirsiniz. İyi seyirler dilerim.

Not: Kamp ekipmanları kişilerin rahatlık ve konfor anlayışına yada kamp yapacakları süre ve yere göre değişiklik göstereceğini unutmayın.

Not 2: 4 gün 3 gecelik tur videosu sırasıyla her hafta youtube kanalımda yayında olacak.

Ekipmanların bisiklete yerleşmiş hali de şu şekilde.

LRM_EXPORT_20180326_141141.jpg

LRM_EXPORT_20180324_205757.jpg

Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın :)
YouTube: (link)
Facebook:(link)
Twitter: (link)
Instagram:(link)
Strava : (link)

Scudo
benim CR-T World'üm de yolda haftaya kavuşuyoruz inşallah :))

@erhanerdem

Hayırlı olsun hocam. Çok memnunum bisikletimden.

hocam sizin vaude çantalara nazarım değecek diye korkuyorum:)

@mahden

Aman değmesin hocam :) daha güzelleri sizin olsun.

• Beğen
Tepkiler: mahden
Güzel bir tanıtım videosu olmuş Sabri. Üç günlük üçün epey tedarikli olmuş :) Olumlu bir geri bildirim olarak bir şey eklemek isterim. İlerleyen turlarda eşyaları biraz daha azaltmak boşa ağırlık taşımamak açısından iyi olabilir. Benim fikrim tabi tercih yine senindir :)
Ayrıca Aliexpressten aldığın ürünler çok iyi duruyor. Sandalyenin fotoğrafını görmek isterim. Naturehike markanın ürünlerine bakacağım. Tekrar teşekkürler. Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
@Barış Çavuş

Bazı kullanmadığım şeyleri çıkarttıktan sonra daha hafif olacağı kesin onları belirledim. Naturehike markası ürünleri iyi hocam, herşeyi mevcut ve bende çoğu ürününü aldım.

Sandelye de açılınca böyle oluyor.

-15424008191366869545.jpg

@huseyinbozan

Turda kullanma imkanı buldum, yakın zamanda çekeceğim hocam.

Geri