Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2018

@caglarhuseyin

Otobüs firması bir kerede bu kadar bisiklet alıyor mu.

Scudo
Merhaba bende katılmak konusunda çok kararsız kaldım. Kamplı bisiklet yolculuğu yapmayı istiyordum ama tek olduğum için hiç yapamadım bu böyle kalabalık tur olunca ilgimi çekti açıkcası.
Fakat ulaşım büyük sorun cidden. Hızlı trenlere bisikletlerin alınmaması kötü oldu. Trenle rotayı yapabilirdim ama şimdi otobüse zorunluyuz bulunduğum yerde tek otobüs firması var ve götürür mü bilmiyorum.

Kampla ilgili şöylebir soru sorayım 2 gün olan bu organizasyonda her seferinda çadırı söküp tur boyunca yanınızda mı taşıyorsunuz yoksa alanda bırakıp gidiyor musunuz?

• Beğen
Tepkiler: alfa780
@oys14Cuma günü geldiniz, cumartesi sabah çadırı orda bırakıp çıkıyorsunuz. Pazar sabahtan çadırı, eşyalarınızı toplayıp, kepez limanından karşıya geçiyorsunuz (bu sene olur mu kesin değil). Eceabat'ta eşyaları emanet için ayarlanan bir mekan var oraya bırakıyorsunuz. Turdan sonra gelip teslim alıyorsunuz oradan.

Hadi bakalım azar azar günler yaklaşıyor. Bakalım tanıdık kişileri görünce konuştuğumda beni tanıyacaklar mı :D @Serkan Mıstınoğlu serkan abi sen geliyor musun? @mariokaldato Cumhur abi seni görmezsm büyük hayal kırıklığına uğrarım :D

Didim Poseidon Bisiklet Derneği olarak 20 kişilik bir grupla orada olup, o atmosferi tekrar yaşamak istiyoruz.
WhatsApp Image 2018-02-12 at 12.05.46.jpeg WhatsApp Image 2018-02-12 at 12.05.47.jpeg

Yaklaşık 1 ay önce testis kanseri tanısı aldım, bu hafta da kemoterapiye başladım. Yaklaşık 2 ay da çok yoğun spor yapmamamı önerdi doktor, o yüzden bu seneki Çanakkale Bisiklet Turu etabını erken kapattım :)

Elimde Anzac House Youth Hostel'den 1 tane 2 gecelik tek kişilik oda (80 TL), 1 tane de 2 gecelik Troia Ador Pan Otel'den (300 TL) kahvaltı dahil iki kişilik oda rezervasyonu vardı. Talip olan varsa yabancıya gitmesin, ben Booking.com üzerinden almıştım, ben iptal ederim siz tekrar hemen rezervasyon yaptırırsınız.

@Buğra C geçmiş olsun, allah şifa versin. Tekerinizin tez zamanda dönmesi dileğiyle.

@Buğra C Geçmiş olsun

Arkadaşlar, herhangi bir rezervasyon yapmadan Çanakkale'de yer bulma olasılığımız Cuma, Cumartesi akşamı için nedir? Geçen yıllarda tecrübe eden arkadaşlar ne dersiniz? İyi ya da kötü 1 gece konaklayacak bir yer her halükarda bulur muyuz?
Internet oramında bilgisi olmayan ufak çapta birçok yer vardır diye tahmin ediyorum ama yanlış tahminle açıkta da kalmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Buğra C
@Koray Güreleger kalite esigini yuksek tutmazsan bulma ihtimalin yuksek.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceki mesajlarda kacirmis olabilirim. Acaba izmirden toplu gidiş ile ilgili bir durum var mı?

@Buğra C Öncelikle geçmiş olsun.
İlk defa böyle bir tura katılacağım için neler gereklidir, yanımıza, çantamıza ne gibi şeyler almalıyız. Geçen senelerden tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. :)

Öncelikle büyük bir sabırsızlıkla 24 Mart'ı beklediğimi sizlere belirtmek isterim. Geçtiğimiz sene ilk kez DUBIT ile Çanakkale turuna katılmıştım ve iyi ki de katılmışım. 2000-3000 kişiyle birlikte ve kendi topluluğumla bisiklet sürmek harika bir şey. Konaklama yerinizi iskele yakınlarında ayarlarsanız sizin için iyi olur; cumartesi gecesi iskele ve yakınlarını gezme şansınız, cumartesi sabahi (adını hatırlayamadıgım alışveriş merkezi) blabla'ya 10 dakikalık gidiş süresi, pazar sabahı iskeleye 2 dakikalık yol ile hemen feribotla eceabata geçebilirsiniz. İlk günkü etapta yol bisikletlerine en fazla 2-3 km zor gelebilir o da toprak yol, çalışma yapılan yollar vs. yüzünden (geçen yıl öyleydi bu yılı bilemem), çok petrol ofisi, market vs. de yok ama hiç de yok değil. İkinci gün petrol ofisi vs hiç yok denecek kadar az. Ara ara çikolata ve su ikramları güzel oluyor ve yemek alma sıkıntısı geçen yıl vardı fakat bu yıl büyük ihtimal düzeltilir. Yazdıklarım da yazım hatası vs. vardır ki var umarım anlarsınız. Daha aklıma geldikçe yazarım iyi günler

Geri