Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2018

Etapların uzunluğu ve yükselti durumu nedir ?

Scudo
@M.Oonnaayy(link)

buradan bakabilirsiniz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: M.Oonnaayy
arkadaşlar hem yol bisikletim hem de katlanır bisikletim var. hangisiyle geleceğime karar veremedim. turun güzergahı sizce katlanır bisiklet için uygun mu?

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@alfa780Uygun evet, geçen sene baya katlanır bisikletle katılan vardı.

@tahrefaGeçen sene Bahcesehir Koleji öğretmen ve öğrencileriyle gelmişti, herhangi bir sıkıntı yaşadıklarını da görmedim.

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
@Buğra C inşallah bizde onlar gibi güzel anılar biriktirerek turu tamamlarız

Merhaba,

Tura katilmak istediğimi duyan 8 yasindaki kizim da gelmek istedi. En uzun mesafesi Eymir'de 2 tur (20km). Uzun molalı tabi.

Rotalardan en azından birisini tamamlayabilir mi?

@Saikou

Geçen sene yine çok küçük yaşlarda çocuk gördüm. Ama tabi tamamladılar mı tamamlamadılar mı bilmiyorum. belki kendi bisikletinize bağlamanıza yarayan aparatlardan alır, destek verebilirsiniz. Ya da römorkla çocuğunu götürenler vardı mesela.

İkinci bir opsiyon olarak, Okullarımız İle Sürüyoruz Etabı var. Cumartesi günü Truva Etabı başladıktan sonra Çanakkale içinde 8 km'lik bir parkurda ortaokul ve lise öğrencileri kısa bir tur yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Saikou
Cekmeyi ben de dusundum. 5-6 yasindayken angle trail ile cekiyordum zaten. Aparat duruyor hala. Ama o zaman bisikleti 16 tekerdi. 20"tekere uyar mı denemem lazım. Süpürge otobüsü oluyor mu herhangi bir sorun olursa?

Arkadaşlar Çanakkale bisiklet turuna Ankara dan katılmak isteyen varmı?varsa iletişim kuralım nasıl gidilecek? otobüs tutan var mı ?varsa iki kişilik yer lazım.tesekkurler

Aşağı yukarı 40 gün kaldı. Bu aralar biraz kilo aldım, bu süre zarfında kendimi biraz toparlayayım da tura göbekli göbekli gelmeyeyim :)

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@Saikou

Yapabildiği kadar yol yapar. Çok yorulduğunda turun en arkasındaki süpürücü araçlara biner. Sizde araca yakın sürerek güvenliğindne emin olursunuz.

yol üzerinde istasyon noktaları mevcut oralarda wc ihtiyacı karşılanabilir :)

yol üzerinde istasyon noktaları mevcut oralarda wc ihtiyacı karşılanabilir :)

İstanbul dan bisikletle gitmeyi düşünen olur mu ? Tam emin değilim ama neden olmasın diyorum !

@waafy İstanbul değil ama Bandırma’ya feribot ile geçip ordan gitme planları var kesinleşmeyen
160km bol rüzgar bakalım nasıl olacak

• Beğen
Tepkiler: makifir ve JusTiMe
@Koray Gürel
Evet İstanbul dediysem Bandırma üzerinden tabi . Akşama kadar çıkar o yol ama 100den sonrası keyif vermeyebilir .

@Saikou @Buğra C

Ben de aynısını aynısını merak ediyorum, oğlum 9 yaşında, ama katılabilmeleri için bir kayıt imkanı göremedim.

@Saikou Römork ya da arkaya bağlanmış bisiklet ile etap bitirenler oldu ancak tek başına sürenler vardı yaş olarak büyük olabilirler ama süremedikleri takdir de süpürücü araçları bekleyebilirsiniz.

Bu sene de orada olacağım. Profilimde ki fotoğrafı geçen seneki turda çektirmiştim, yenilemenin vakti geldi:) Umarım hava geçen seneki kadar güzel olur, sıkıntısız bir tur geçiririz. Bu arada bende Bergama Aktif Bisikletçiler grubunda olacağım...

Geri