@O.T. Bes yil izmir de yasamis biri olarak ,izmirin sogugu ve ayazi da Canakkale den farkli degildir hani..Bu türdeki turlar birer tecrubedir. Bir sonraki turda nasil hazirlik yapilmasi,ne gibi donanimla gitmek gerek.. Hepsini yasayarak ogreniyoruz.Ben bu sene 4.kez katildim tura,sagligim oldukca da her sene gelmeyi istiyorum.Imkanlar dahilinde canakkale de ucuz,pahali bir cok konaklama alternatifi mevcut. Sen yine de Canakkale yi yabana atma dunyanin en guzel sehirlerinden biridir. Izmir baska ama canakkale de kucuk izmir zaten..
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
özellikle şu dikkatimi çekti çanakkale kızları ve nereye dönsen rampa ve rüzgar. rüzgar çok şiddetli esiyor açık alan olduğu için olabilir adeta tokat atıyor
@taptuk Yanlışınız olmasın. Gelibolu etabında 3.000 dendi. Truva etabında ise 2.500 anonsu yapıldı ama bence Truva etabında çok daha az kişi vardı. Yada Gelibolu etabı 3.000 kişinin çok üstündeydi
@dogancancetin Çok şükür iyi durumu, orada hemen hastaneye götürülmüş ben ön gruptaydım sonra öğrendim. Tomografi vs temiz çıktı izmir'e geçti 2.gün öğle saatlerinde.
Parayla otobüs kullanılmıyor şoföre para ver para üstü bekle derken şehir allak bullak olurdu kartını basan geçiyo otobüse bence iyi sistem tek kullanımlık kart 1 tl her biniş 2 tl sizin aldığınız 9 tl ise bir yanlışlık yok 4 kez binebilirsiniz yanlışınız var bence