Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
Scudo
@O.T. Bes yil izmir de yasamis biri olarak ,izmirin sogugu ve ayazi da Canakkale den farkli degildir hani..Bu türdeki turlar birer tecrubedir. Bir sonraki turda nasil hazirlik yapilmasi,ne gibi donanimla gitmek gerek.. Hepsini yasayarak ogreniyoruz.Ben bu sene 4.kez katildim tura,sagligim oldukca da her sene gelmeyi istiyorum.Imkanlar dahilinde canakkale de ucuz,pahali bir cok konaklama alternatifi mevcut. Sen yine de Canakkale yi yabana atma dunyanin en guzel sehirlerinden biridir. Izmir baska ama canakkale de kucuk izmir zaten..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@hayriünal dediklerinize katılıyorum bi tek küçük izmir değilde küçük istanbul gibi geldi bana

@hayriünal Çanakkale küçük İzmir değildir. Çanakkale'yi Çanakkale yapan kendine has güzellikleridir. bu konu böyle uzar gider eklemekte fayda var :)

Seneye turda umarım hepinizle de tek tek tanışma fırsatı bulacağım :)

@O.T Ne İstanbul ne İzmir :)

özellikle şu dikkatimi çekti çanakkale kızları :) ve nereye dönsen rampa ve rüzgar. rüzgar çok şiddetli esiyor açık alan olduğu için olabilir adeta tokat atıyor

• Beğen
Tepkiler: Bugraacik
truva etabında 3000kişi olduğu söyleniyor. gelibolu da kaç kişi oldu bilgisi olan.?

@taptuk Yanlışınız olmasın. Gelibolu etabında 3.000 dendi. Truva etabında ise 2.500 anonsu yapıldı ama bence Truva etabında çok daha az kişi vardı. Yada Gelibolu etabı 3.000 kişinin çok üstündeydi

Gelibolu etabı bence 3 binden fazlaydı ama sayı veremiyorum

@dogancancetin Çok şükür iyi durumu, orada hemen hastaneye götürülmüş ben ön gruptaydım sonra öğrendim. Tomografi vs temiz çıktı izmir'e geçti 2.gün öğle saatlerinde.

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
@mrtkvnc_pdr Çok geçmiş olsun kontrollü gidin dememize rağmen gitmeyen arkadaşlarımız çok maalesef.

İLK gece harbi donduk, sabahı çıkaramadan öleceğimizi düşündüm Allah yardım etsin evsizlere çiğden yastiğim bile ıslanmıştı

• Beğen
Tepkiler: Doğancan Çetin
@mehmetgacar Otobüs sıkıntılı Çanakkale'de 4 binimlik dediler 9tlye aldım 2 binişte bitti saçma bir sistem yapmışlar keşke paralı olsa

Parayla otobüs kullanılmıyor şoföre para ver para üstü bekle derken şehir allak bullak olurdu kartını basan geçiyo otobüse bence iyi sistem :) tek kullanımlık kart 1 tl her biniş 2 tl sizin aldığınız 9 tl ise bir yanlışlık yok 4 kez binebilirsiniz yanlışınız var bence

Geri