Scudo Sports

Çanakkale Bisiklet Turu 2017

Çanakkale Bisiklet Turuna Katılacak Mısınız?

• Toplam katılım
    163
  • Anket kapanışı .
Gelürük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Scudo
Arkadaşlar sabah nereden başlıyoruz pedallamaya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Bugraacik

İnşaAllah bekliyoruz. Bu arada hava nasıldı ?

Hava geçtiğimiz iki güne göre daha sakindi. Geçtiğimiz iki günkü poyraz daha sert ve soğuktu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ÇaNakkaLeRuHu en kisa zamanda hocam umarım. Hava çadır da kalanlara biraz soğuktu. Özellikle üstümde 7kat kıyafet olmasına rağmen usudum. Fakat uyku tulumu olanlar sansliydi

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Bu denli geniş bir katılım beklemiyordum. Muhtemelen ilk toplu tur tecrübem olduğu için böyle bir tahminde bulundum. Organizasyon çok güzeldi. Birlikte sürmenin keyfi farklı oluyormuş. Özellikle abide dönüşünde görevlilerin hemen arkasında ikili sıra bir 5 - 10 km arası sessizlik içinde gitmek çok farklı bir his uyandırdı bende.

Bununla beraber katılımı dikkate aldığımızda Çanakkale adını bu organizasyonla beraber daha net duyurmaya devam edebilir. Hatta turun sayısı ikiye çıkartılabilir. Birincisi profesyonel - yarı amatör veya yarı profesyonel yarış bisikletlerinin olduğu bir 2 günlük zamana karşı etaplar, ikincisi ise bugünkü minvalde olan bir tur.

Artı mola ve yemek yerlerinde insanların çöp konusundaki hassasiyeti güzeldi.

Bunun için Mart sonu ve Nisan ayı müsait çünkü Nisan sonunda da kara savaşlarına ait tören ve kutlamalar yapılıyor.

Bisiklet forum formasını bir tek ben mi giydim şimdi?
f04a33cbace6633618a884ef880ca88d.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turda katlanır bisikletlileri özellikle göbekten viteslileri görmek güzeldi. Bu konuda çekincesi olan arkadaşlar endişe etmesin, bisikletin limitleri oranında iyi bir tempo yakalayabilirler.

Yarış bisikletli arkadaşların, bilhassa ikinci gün güzel asfalt dolayısıyla kanı kaynadı ve bir an önce yol almak istedi ki normal karşılıyorum.

Arkasında çocuğunu taşıyan babalar da vardı. Tebrik edilesi.

Castello marka eski toprak ve daha eski yarış bisikletlerini de az da olsa gördük.

3 tane kazaya denk geldim. İkinci gün olan da kırık şüphesi deniyordu umarım değildir.

Bana gelince en önemli farklılığım kırmızı miğfer tipi kaskımdı :D

Organizasyonun eksikleri tabiki vardı. Özellikle sabah kahvaltı mevzusu kamp alanına 8km kadar uzaktı. Onun dışında nerede yiyebileceğimiz konusunda çok geç yardimci oldular.

Soldan akanlardan biri bendim @Hurol Yoney :D

Ee tabi birde değişik bisikletlerle gelip (basık, downhill vs vs) düz yolda akrobasi hareketleri yapan arkadaşlar gene mevcuttu.

Sonuç olarak güzel bi kamp ve turdu. En kısa sürede en güzel görüntü ve videoları yükleyip paylaşacağım :)

@Bugraacik Merhaba arkadaşlar, yorum yazan diğer arkadaşlar dahil gördüğünüz eksiklikleri tek tek yazarsanız eğer harika olacaktır. Bizlerde seneye yapılacak organizasyonda bunları Çanakkale Bisiklet Platformu olarak dile getirelim düzeltmeye çalışalım.

Çanakkale'de şu an hava buz gibi ve fırtınalı..

Şanslısınız ki harika bir havada hep birlikte pedalladık.

Eğer yaşadığınız problemler veya tavsiyeleriniz olursa; ister buraya, isterseniz Çanakkale Bisiklet Platformu facebook sayfasına yazabilirsiniz. (ayrıca beğenmeyi unutmayın)

Sn. @dogancancetin bey, ben geziye katılmadım ancak daha önce katıldığım toplu geziler var. Bu gezinin bir iki izletisinde milletin yarış sevdasına kapıldığını düşünüyorum. Ve bu gibi sorunları katı kurallar ile aşılabileceğini düşünüyorum. İnsanların hırs ve göze batma derdinden uzak olması iyi bir şeydir. Bu sadece bir "GEZİ", "YARIŞ" değil ki.

Cemal Ç.

7151f97d67c3522d35889a6f1ee906b9.jpg

Bu da benden gelsin..
Arkadaslar bu tip organizasyonlarin en buyuk eksikligi insanlarin birbirine karsi olan saygisizligi ve guvenliklerini tehlikeye atmalari..
Ozellikle bazi gruplar vardi ki adamlar tum yollari kendilerine tahsis edilmis sanip 4 serit halinde ne arkadan gelene ne soldan gecene saygi gosterdiler..Bir de tren gibi dizilip arkadan bagirarak grup geliyor yolu acin diye bagilaran bir grup vardi ki evlere senlik..Amatoru var ,heveslenip ilk kez bozle uzun bir tura cikani var ..insanlar bunlarq yol acacak diye birbirinin ustune cikti,yoldan cikti..
Atlattigim kazalari yazsam saka gibi..
Sukur kazasiz belasiz bitirdik..
Once saygi,guvenlik..Tur yapmayacaksaniz gelmeyin bence boyle etkinliklere genc kardesler ,yol yarislari ,dag inisleri ,akrobasi gosterileri bu tip etkinlikler icin uygun degil.gozumun onunde tirmanisin en dik yerlerinde birinde yamactan iki tane dag bisikletli genc milletin onune bir cikti ki..Allah korudu hepsidi..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri